MENÜ

Galatasaray'da sürpriz gelişme! Fernando Muslera'nın dönüş tarihi!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık yaşayan kaleci Fernando Muslera'nın Kasım ayında dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da sürpriz gelişme! Fernando Muslera'nın dönüş tarihi!

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların sakatlığı nedeniyle lisansını donduracağı iddia edilen ancak sonra flaş bir kararla lisansını çıkardığı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın döneceği tarih ile ilgili bilgi geldi.

Haberin Devamı

Tecrübeli eldivenin iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde geliştiği ve Kasım ayında sahalara dönebileceği öğrenildi. Cim Bom'un bu nedenle Muslera'nın lisansını çıkardığı ortaya çıktı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon 14 Haziran'da oynanan Rizespor maçında rakibiyle girdiği mücadelede dizinden sakatlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Uruguaylı kaleci daha sonra ameliyat olarak 6 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Bu gelişmenin ardından kaleyi Okan Kocuk'a emanet eden sarı kırmızılılar, sakatlık sürecinin yeni sezona da sarkması nedeniyle sezon başında Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk'ü transfer etmişlerdi.

YORUM YAZ