MENÜ

Galatasaray'da son dakika transfer zirvesi

Göztepe yenilgisi sonrası Fatih Terim, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile apar topar kriz masası oluşturdu. Stattan ayrılmadan arabada bir araya gelen ikili, devre arası operasyonunu konuştu. Nzonzi’nin ardından Seri ve Emre Mor’u da kadro dışı bırakmayı düşünen Galatasaray’ın hocası, Nagatomo ve Mariano için “Mutlaka gönderin” dedi. Transferler konusunda da hızlı davranılmasını istedi

Galatasaray'da son dakika transfer zirvesi

Son dakika golüyle alınan şok Ankaragücü beraberliği ve ardından gelen Göztepe yenilgisi, teknik direktör Fatih Terim’i harekete geçirdi. Haftalardır devre arasını işaret eden ve değişim mesajları veren İmparator, Göztepe maçının ardından statta Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile sıcağı sıcağına bir araya geldi. Albayrak, soyunma odasında takımla konuşma yaptıktan sonra kendi aracında Fatih hoca ile buluştu. İkili adeta kriz masası oluşturdu.

Haberin Devamı

‘Bir an önce gitsinler’

Oynanan ruhsuz futbolu işaret eden Terim, değişimin kaçınılmaz olduğunu aksi takdirde ikinci yarıda mevcut görüntünün devam edeceğini iletti. İlk olarak gönderilmesi gereken oyuncuları işaret eden Terim, Nzonzi’nin ardından Seri ile Emre Mor’u da Antalya maçı sonrası kadro dışı bırakmayı düşünüyor. Tecrübeli hoca, Nagatomo ile Mariano’nun da kesin olarak takımda kalmasını istemiyor.

Onyekuru olmazsa olmaz

İki bek için, “Mutlaka gönderin” talimatını veren Terim, gidecek oyuncular konusunda aceleci olunmasını, devamında transferler için hemen düğmeye basılmasını istedi. Onyekuru’yu olmazsa olmaz olarak belirleyen Fatih hoca, stoper, sol bek, forvet ve orta saha transferlerinin de şart olduğunu belirtti. Beklenen transfer kaynağı ise Arap takımlarının radarındaki Belhanda’nın satışından sağlanacak.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ