MENÜ

Galatasaray'da son dakika! İndirim imzaları bir bir atılıyor!

Galatasaray yönetimi yeni döneme yeni sözleşmelerle girecek. Salgın sonrası oyuncularından ücretlerinde fedakârlık yapmasını isteyen sarı-kırmızılı kulüp, olumlu dönüş aldı. Yapılan görüşmelerde takımın 3’te 2’siyle anlaşma sağlandı.

Galatasaray'da son dakika! İndirim imzaları bir bir atılıyor!

Bir yandan şampiyonluk planları yapan Galatasaray yönetimi bir yandan da takım bütçesini düşürmek için çalışmalarını yürütüyor. Koronavirüs nedeniyle gelirlerin daha da düşmesi sonrası oyuncularından maaşlarında indirim isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar, bir bir anlaşmaları yapmaya başladı. Başta kaptanlar Muslera ve Selçuk'un her türlü fedakârlığa hazır olduğunu bildirmesi üzerine harekete geçen İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Florya'da futbolcularla görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

AYNI ŞARTLARDA DEVAM EDİLEMEZ

Takımın konsantrasyonunu bozmak istemeyen ancak dünya futbolundaki mali kriz nedeniyle mevcut şartlarda aynı sözleşmelerle devam etmelerinin mümkün olmayacağını anlatan Albayrak, yeni teklifleri oyunculara iletmeye başladı. Genelde olumlu dönüş alan ve şu ana kadar takımın 3'te 2'si ile anlaştığı öğrenilen Galatasaray İkinci Başkanı'nın birkaç gün içinde tüm futbolcularla yeni sözleşmeler için el sıkışmayı hedeflediği gelen haberler arasında. (Sabah)

YORUM YAZ