MENÜ

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri! Yakup Çınar aktardı...

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor! Zorlu lig sürecine giren sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Domenec Torrent'le yola devam edilecek mi, sportif direktör Pasquale Sensibile ile anlaşma sağlanmasına giden süreçte neler yaşandı, Galatasaray Göztepe karşısına nasıl bir kadro ile çıkacak? Gazetemiz editörü Yakup Çınar değerlendirdi: Sürpriz bir gelişme açıkçası çünkü Galatasaray'da herkes Torrent'in gidip gitmeyeceğini konuşurken ileriye dönük hamleler yapılmaya başlandı. Galatasaray da teknik direktörlük için Okan Buruk ve Bülent Korkmaz'ın isimleri geçiyor ama başkan Burak Elmas Torrent ve ekibinin başarılı olacağına inanıyor.

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor! Zorlu lig sürecine giren sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Domenec Torrent'le yola devam edilecek mi, sportif direktör Pasquale Sensibile ile anlaşma sağlanmasına giden süreçte neler yaşandı, Galatasaray Göztepe karşısına nasıl bir kadro ile çıkacak? Gazetemiz editörü Yakup Çınar değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürürken sarı kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor! Pasquale Sensibile yeni sportif direktör dün haberleri çıkmaya başlamıştı. Luis Campos, aşkan Burak Elmas'ın transferden sorumlu danışmanlığını yapan isim; aynı zamanda dünyanın önemli sportif direktörlerinden bir tanesi. Onun tavsiyesiyle İtalyan Pasquale Sensibile Galatasaray'da sportif direktörlük görevine getirildi. 400 Bin Euro maaş alacak senelik ve kendisiyle birlikte bir İspanyol scout da getirecek.

Sürpriz bir gelişme açıkçası çünkü Galatasaray'da herkes Torrent'in gidip gitmeyeceğini konuşurken ileriye dönük hamleler yapılmaya başlandı. Galatasaray da teknik direktörlük için Okan Buruk ve Bülent Korkmaz'ın isimleri geçiyor ama başkan Burak Elmas Torrent ve ekibinin başarılı olacağına inanıyor.

YORUM YAZ