MENÜ

Galatasaray'da son dakika | Fatih Terim kararı sonrası yeni teknik direktör kim olacak?

Galatasaray'da son dakika Fatih Terim gelişmesi... Günler önce FANATİK duyurmuştu, Fatih Terim ile yollar resmen ayrıldı. Sarı-kırmızılıların son dönemde ligdeki kötü gidişatı Fatih Terim'in tartışılmasına neden olmuştu. Taraftarın istifa çağrısı sonrası Fatih Terim & Burak Elmas görüşmesinden yolları ayırma kararı çıktı. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, konuyla ilgili son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Son dakika Galatasaray haberi... Günler önce FANATİK duyurmuştu, Fatih Terim ile yollar resmen ayrıldı. Sarı-kırmızılıların son dönemde ligdeki kötü gidişatı Fatih Terim'in tartışılmasına neden olmuştu. Taraftarın istifa çağrısı sonrası Fatih Terim & Burak Elmas görüşmesinden yolları ayırma kararı çıktı. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, konuyla ilgili son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetiminin Fatih Terim ile yollarını ayrılacağını günler öncesinden FANATİK'in yazdığını ifade eden Yakup Çınar, "Bugün özel bir görüşme gerçekleştirildi ve görüşmeden ayrılık kararı çıktı. Bu haber gündeme bomba gibi düştü. Takımdaki kötü gidişat Fatih Terim'e fatura edildi. Yardımcılarının eşyalarını topladığını haberleri geliyor." dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda çok fazla merak olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Galatasaray yönetimi büyük bir ihtimalle yabancı bir teknik adamı takımın başına getirecek. Birkaç adayın olduğunu ama önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Yeni teknik direktör konusunda gelişmeleri Fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz" dedi.

YORUM YAZ