MENÜ

Galatasaray'da son dakika Banega gelişmesi

Tecrübeli oyuncuya, altyapısından yetiştiği Arjantin ekibi senelik 2 milyon Euro (13 milyon TL) teklif etti. Galatasaray’ın önerisi 3.2 milyon Euro (21 milyon TL). Banega, Avrupa’da kalmak istiyor ancak Cim Bom’dan daha iyi ücret bekliyor.

Galatasaray'da son dakika Banega gelişmesi

Galatasaray’ın orta saha için 1 numaralı adayı olan Ever Banega konusunda Boca Juniors’la kıyasıya bir kapışma yaşanıyor. Boca, altyapısından yetişen Banega’yı 11 yıl sonra yeniden renklerine bağlamak istiyor. Arjantin ekibi, 30 yaşındaki futbolcuya senelik 2 milyon Euro teklif etti. Ancak Sevilla’ya kiralama teklifi yaptı. İspanyol ekibi buna yanaşmıyor. Galatasaray’ın önerisi ise senelik 3.2 milyon Euro maaş. Cim Bom ayrıca yıldız futbolcuyu bonservisiyle alacak. Ancak Arjantin basınında çıkan haberlere göre Banega, 3.2 milyon Euro’luk rakamın artırılmasını istedi.

Haberin Devamı

Instagram’dan takibe aldı...

Arjantinliler’e göre tecrübeli orta saha oyuncusunun tercihi Avrupa’da kalmak. Ancak Galatasaray’ın teklifini artırmaması halinde Banega’nın, çok daha düşük ücrete Instagram’dan takibe aldığı Boca Juniors’a dönebileceği kaydedildi.

YORUM YAZ