MENÜ

Galatasaray'da Sekidika gerçeği

Galatasaray’ın Eskişehirspor’dan aldığı Jesse Sekidika’nın Azerbaycan’ın Neftçi Kulübü tarafından denendiği ancak beğenilmediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da Sekidika gerçeği

Galatasaraylı Sekidika'nın Eskişehirspor’a transferinden önce Azerbaycan kulübüne önerildiği, antrenmanlara çıktığı ancak teknik heyet tarafından beğenilmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

"Biz Sekidika'da neyi göremedik?"

Oyuncunun Galatasaray’a transferinden sonra hayıflanan Neftçi yetkililerinin, “Biz Jesse Sekidika’da neyi göremedik? Galatasaray gibi bir takım transfer ederken biz niye beğenmedik?” diyerek şaşırdıkları ortaya çıktı.

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören de, sözleşmesini feshederek Galatasaray’a giden Sekidika’nın borçlarını ödeyemedikleri için gittiğini ifade ederek, “Bir futbolcu haricinde bizi kimse terk etmedi. Galatasaray’a giden Jesse haricinde... O da ‘paramı öderseniz gitmem’ dedi biz ödeyemedik” dedi.

Kırmızı-siyahlıların başkanı, “83 bin euro acil para yatırılması gerekiyordu. Sözleşmedeki rakamlar ayrı konu tartışılır ama o sözleşme imzalanmış.

İmzalandıysa futbolcuya bu parayı ödeyeceksin. Ödeyemiyoruz, aylardır da ödenmemiş. Yüzlerce, binlerce söz verilmiş tutulmamış” diye konuştu. (Skorer)

Haberin Devamı

YORUM YAZ