MENÜ

Galatasaray'da Ryan Donk'un yükselişi sürüyor

Galatasaray'da Tudor döneminde kadro dışı bırakılan Ryan Donk, Fatih Terim’le birlikte yıldızını parlatmaya devam ediyor. Artık Galatasaray'ın önemli parçalarından biri olan Donk, son olarak da Antalya maçında forvet olarak sahaya girdi ve galibiyet golünü attı .

Galatasaray'da Ryan Donk'un yükselişi sürüyor

Galatasaray'da geçen sezon Fatih Terim gelmeden önce takımın başında olan İgor Tudor döneminde kadro dışı bırakılan ve adeta unutulan Ryan Donk, yeniden doğuşunu tüm hızıyla sürdürüyor.

Haberin Devamı

Terim’in takımın başına gelmesiyle birlikte yıldızı yeniden parlayan Donk, Antalya deplasmanında galibiyeti getiren golü atarak 3 puanda kilit rol oynamıştı.

Takımın uzun süre sonra deplasmandan zaferle ayrılmasını sağlayan Donk, pozisyonuna da bir yenisini daha ekledi. Daha önce stoper ve savunmanın önünde ön libero olarak oynayan 32 yaşındaki oyuncu, sonradan oyuna girdiği Antalya mücadelesinde forvet pozisyonunda görev yaptı.

Yine kullanılacak

Sezon başında sözleşmesi 1+1 yıllığına uzatılan Hollandalı futbolcu, maç sonrasında ileride yine forvet oynayabileceğini de ifade etti.

Terim’in her zaman kendisine çok yardımcı olduğunu belirten Donk’un, eldeki tek gerçek santrfor pozisyonundaki Eren Derdiyok’un alternatifi olarak önümüzdeki maçlarda da gol yollarında kullanılması bekleniyor.

YORUM YAZ