MENÜ

Galatasaray'da radikal karar!

Şampiyonluk kutlamasına sayılı saatler kala Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten yöneticilere çok önemli bir talimat geldi.

Galatasaray'da radikal karar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ezber bozan bir davranışta bulundu. Sarı-Kırmızılı kulübün başına geçer geçmez 20. şampiyonluğu yaşayan Özbek, yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarına Türk Telekom Arena'daki kutlamalar öncesi çok önemli bir talimat verdi.

Özbek, elde edilen 20. şampiyonluk ve 4. yıldızda en büyük payın teknik kadro ve futbolculara ait olduğunu söyleyerek, "Bu akşamki kutlamalarda sahaya teknik kadro ve futbolcular dışında kimse inmeyecek. Teknik direktörümüz, yardımcılarımız ve futbolcuların rolünü çalamayız" dedi.

Tribünde oturacaklar

Özbek, yöneticilerle yaptığı görüşmede şöyle devam etti: "Bu şampiyonluğun tek sahibi teknik kadro ve futbolculardır. Onların emeğini gölgelemeyelim. Biz kutlamalarda tribünde olalım" ifadesini kullandı.

Bilindiği üzere geçmiş yıllarda teknik ekip ve futbolcular sahaya çıktıktan sonra idareciler ve kulüp başkanı da anons edilerek saha içindeki sahnede yerini alırdı. Dursun Özbek böylece bir ezber bozmuş oldu.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ