MENÜ

Galatasaray'da Niasse & Aliou Badji atağı

Eren Derdiyok'u devre arasında satmayı planlayan Galatasaray, iki forvet birden alacak. Listedeki 1 numaralı isim Niasse için kiralama formülü üzerinden temaslar hızlandı. Sürpriz aday ise Aliou Badji. 21 yaşındaki Senegalli, bonservisiyle transfer edilmeye çalışılacak.

Galatasaray'da Niasse & Aliou Badji atağı

Sezon başında Gomis’i gönderip yerine golcü alamayan Galatasaray, hücum bölgesinde ciddi sorun yaşıyor. Belki de Cim Bom forvetsizlikten , Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkamayacak.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluğu kaptırmamak için devre arasında mutlaka hücum bölgesine takviye yapacak. Aslan 2 isim birden alacak.

Modeste’yi Köln’e kaptıran Galatasaray’da 1 numaralı hedef; Oumar Niasse. Everton’da forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, Fatih Terim’in gözdelerinden. Yönetim görüşmeleri hızlandırırken, kiralık olarak bu işi bitirmeyi hedefliyor. İngiliz ekibine de, “Niasse’yi bize verin, onu parlatalım” denildi.

Fiyatı 1.5 milyon Euro

Gündemdeki diğer oyuncu, yine Senegalli ancak İsveç Ligi’nden: Aliou Badji... Djurgarden forması giyen 1.89’luk Badji, 21 yaşında.

Johan Elmander’in de izleyip olumlu rapor verdiği Badji’ye, Galatasaray teknik heyeti sıcak bakıyor. Gelecek vaat eden ve sonraki yıllarda ciddi bonservis kazandırma potansiyeli olan Badji, şartlar oluşursa tapusuyla alınacak.

Haberin Devamı

Fiyatı 1.5 milyon Euro civarı olan Badji, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

Badji, ligde çıktığı 28 maçta 8 gol, 3 asist yaptı.

YORUM YAZ