MENÜ

Galatasaray'da Luiz Adriano transferine kırmızı kart engeli

Spartak Moskova forması giyen Brezilyalı forvet Luiz Adriano geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından döndü. 31 yaşındaki golcü futbolcu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Adriano'nun Şampiyonlar Ligi eleme maçında gördüğü kırmızı kart ve Avrupa'da aldığı 3 maçlık ceza nedeniyle transferden vazgeçti.

Galatasaray'da Luiz Adriano transferine kırmızı kart engeli

Transfer dönemini forvet transferi yapamadan kapatan Galatasaray'ın Spartak Moskova forması giyen Brezilyalı golcü Luiz Adirano ile her konuda anlaşma sağladığı ancak oyuncunun Şampiyonlar Ligi eleme maçında gördüğü kırmızı kart ve aldığı 3 maç ceza nedeniyle bu transferden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Gomis'i 23 Ağustos tarihinde 6 milyon Euro karşılğında Al Hilal'e satan ve golcü arayışlarına başlayan Galatasaray Spartak Moskova forması giyen Luiz Adriano ile görüşmelere başladı.

Milan forması giydiği dönemde de Galatasaray'ın gündemine gelen Luiz Adriano Spartak Moskova ile Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 14 Ağustos'ta Paok ile oynadığı maçta kırmızı kart görmüş ancak cezası açıklanmamıştı.

Cezası 27 Ağustos'ta açıklandı

UEFA'nın 27 Ağustos günü açıkladığı karar ile Luiz Adirano 3 maç ceza aldı. Sarı-Kırmızılı yönetim golcü futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak 3 maçta forma giyemeyeceği için bu transferden vazgeçti.

Devre arası gelebilir...

Luiz Adirano 3 maçlık cezasını Spartak Moskova'nın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçlarda çekecek. Golcü futbolcunun devre arasında transferinin yeniden gündeme geleceği de öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu sezon golü yok!

Geçen sezon Spartak Moskova formasıyla çıktığı 38 maçta 15 gol atıp 5 de asist yapan Brezilyalı golcü bu sezon 7 maçta gol atamazken 1 asisti bulunuyor.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

YORUM YAZ