MENÜ

Galatasaray'da kritik divan!

Galatasaray camiası şimdi de Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın açıklamaları yüzünden bölünmüş durumda. Bugüne kadar hiçbir konuda kolay kolay öne çıkmayan, medyaya demeç vermekten kaçınan İnan Kıraç'ın, Adnan Polat yönetimini eleştirirken yeni bir yönetimin oluşturulması fikrini de bütün detaylarıyla açıklaması sarı kırmızılı camiada herkesi şaşırtmış durumda.

Galatasaray'da kritik divan!

İnan Kıraç'ın da, özellikle liselilerin üye olduğu internet sitelerinde ağır eleştirilere uğraması yüzünden çark ettiği ve yarın yapılacak divan kurulu toplantısına katılarak bir konuşma daha yapacağı öğrenildi. Başkan Adnan Polat ve yönetimden kopma noktasında olan Mehmet Helvacı'nın da katılacağı divan toplantısında İnan Kıraç ile yönetim kurulunun da hesaplaşması bekleniyor. Bilindiği gibi Başkan Adnan Polat, Türk Telekom Arena'nın açılıştaki olaylar sonrasında yaptığı basın toplantısında "ağır abiler" sıfatını kullanarak adeta İnan Kıraç'a rest çekmişti. Bu gelişmeler sonrasında başkan Adnan Polat ile İnan Kıraç'ın karşılaşması nasıl bir sonuç doğuracağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

KIRAÇ POLAT'I RAHATLATTI

İnan Kıraç'ın konuşmaları tüm camiada tartışılırken, sarı kırmızılı kulübün üyelerinin çoğunluğu İnan Kıraç'ın açıklamalarının Adnan Polat'ı mağdur duruma düşürdüğünü ve Mali Kongre öncesi Adnan Polat'ın elini güçlendirdiğini iddia ettiler. İnan Kıraç'ın açıklamalarına henüz bir karşılık vermeyen başkan Adnan Polat ise İnan Kıraç'ın Divan'da yapacağı konuşmadan sonra görüşünü açıklayacak.

ÜNAL AYSAL ÇEKİLİYOR MU?

İnan Kıraç'ın benim ve çevremdekilerin başkan adayı ettiği Ünal Aysal ise gelişmeleri sessizce izliyor ve medyaya açıklama yapmaktan kaçınıyor. Ünal Aysal yakın çevresine "Henüz görev başında bir başkan ve yönetim var. Onlar görev başındayken başkan adaylığımı açıklamam ve bu yönde çalışmam söz konusu olmaz" diyerek harekete geçmesi için başkan Adnan Polat'ın olağanüstü seçim kararını almasını beklediği öğrenildi. İnan Kıraç'ın açıklamalarına çok üzülen Ünal Aysal'ın yine de başkan adaylığı fikrinden caymadığı da sızan haberler arasında.

Haberin Devamı

İBRA TARTIŞMALARI ALEVLENDİ

Galatasaray'daki bu gelişmeler, 27 Mart'ta yapılacak mali kongreyi ise daha da gerilimli hale getirdi. Kıraç'ın "Polat çekilmeli, yoksa mali kongrede ibra olamaz. Ancak ben ibra edeceğim, hiçbir yönetimin başına böyle birşey gelmesini istemem" şeklinde konuşması ibra tartışmalarına yeni bir boyut getirdi. Kulüp tarihinin en ilginç, en tartışmalı mali kongresine doğru geriye sayılırken, Galatasaray'ın 18 Mart'ta Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'ye yenilmesi halinde başkan Adnan Polat ve yönetiminin görevde kalmasının mümkün olmayacağı ileri sürülüyor.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL, DHA

YORUM YAZ