MENÜ

Galatasaray'da kaptanlardan takıma: Böyle oynamaya hakkımız yok!

Dünkü idman sonrasında Galatasaray'da Muslera ve Arda Turan, takım arkadaşlarına, "Biz Galatasaray'ız. Böyle oynamaya hakkımız yok. Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim. Kalan 9 maçımızı da, taraftarımız için kazanmamız gerek" dediler.

Galatasaray'da kaptanlardan takıma: Böyle oynamaya hakkımız yok!

Süper Lig'de Milli ara öncesinde sahasında Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilen Galatasaray, Hatayspor deplasmanından da 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste gelen iki yenilgi sonrası şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Sarı-Kırmızılılar'da dün yapılan idman sırasında hem teknik heyetin hem oyuncuların moralinin bir hayli bozuk olduğu bildirildi. Hafta içini BAY geçecek olan ve hafta sonunda Karagümrük'le karşılaşacak Cim Bom'da takım kaptanları Fernando Muslera ve Arda Turan'ın, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptıkları öğrenildi. Herkesin şapkasını önüne koyması gerektiğini belirten ikilinin, "Biz Galatasaray'ız. Böyle oynamaya asla hakkımız yok. Maçı kaybetsek bile, savaşarak kaybetmeliyiz" dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

'Puan kaybı lüksümüz yok'

Arda ve Muslera'nın konuşmalarının devamında ise "Artık başka bir kayıp yaşama lüksümüz yok. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Sahada her zamankinden çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Ligde artık 9 maçımız kaldı. Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak istiyorsak, hepsini kazanmamız şart. Bu hedefimizi ilk başta camiamız ve bize sonuna kadar destek veren; aldığımız kötü sonuçlarla çok üzdüğümüz taraftarlarımızı mutlu etmek için yapmalıyız" dedikleri öğrenildi.

Metin Karabaş

YORUM YAZ