MENÜ

Galatasaray'da isyana zaman yok!

Aslan ligde ağır yaralı, tepkili ve öfkeli... Ancak Florya’nın isyan için hiç vakti yok. Sarı-Kırmızılılar, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Moskova deplasmanına çıkacak ve ikincilik umudunu sürdürmek için kazanmak zorunda.

Galatasaray'da isyana zaman yok!

Haftayı Konyaspor beraberliğiyle tamamlayan Galatasaray’da, çarşamba günü deplasmanda oynanacak Lokomotiv Moskova maçının hazırlıkları başladı. Sarı-Kırmızılılar hem puan kayıpları hem sakatlar ve cezalılar hem de hakem hataları nedeniyle tepkili. Ancak madalyonun öteki yüzünde ne öfke ne de isyan için vakit var. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ara vermeden toplanan Sarı-Kırmızılılar’da, Konyaspor sınavında tam süre alanlar yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular kurallı 6’ya 3 dar alan oyunu oynadı. Ana bölümde ise sınırlı alanda kurallı ve artı 1 jokerli dar alan oyunu gerçekleşti.

Haberin Devamı

Cezalı oyuncular dönüyor

Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçta, ligde cezaları nedeniyle forma giyemeyen Donk, Rodrigues ve Ndiaye görev yapabilecek. Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Aslan, bugün saat 11.00’de gerçekleşecek idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

YORUM YAZ