MENÜ

Galatasaray'da Igor Tudor sesleri

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimine çevirlirken, yeni yönetimin teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Başkan adaylarının çalışacağı teknik adamlar gün yüzüne çıkmaya başlarken İtalyan basını Sarı-Kırmızılı ekibin adayları arasında Hellas Verona ile sözleşmesi sona eren Igor Tudor'un yer aldığını iddia etti.

Galatasaray'da Igor Tudor sesleri

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimine çevirlirken, yeni yönetimin teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Haberin Devamı

TuttoMercato'da yer alan habere göre Galatasaray'da, başkanlık seçimi sonrası teknik direktörlük için Hellas Verona ile sözleşmesi sona eren Igor Tudor ilk adaylardan biri.

44 yaşındaki Tudor, Şubat 2017-Aralık 2017 aralığında Galatasaray'ı çalıştırmış ve alınan kötü sonuçlar sonrasında yollar ayrılmıştı.

De Zerbi ve Mancini de listede

Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Roberto De Zerbi ile şu anda İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran ve Galatasaray'da daha önce de görev yapan Roberto Mancini de ismi geçenler arasında yer alıyorlar.

Mancini için PSG iddiası

Fransız basınında yer alan haberlere göre ise Pochettino ile yolları ayırmayı planlayan PSG, İtalya Milli Takımı ile son dönemde başarılı sonuçlar alamayan Mancini'yi takımın başına getirmek istiyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ