MENÜ

"Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz"

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar şampiyonluk sonrası UEFA'dan gelen gelirle mali açıdan da nefes aldı. BeIN Sports'da yayınlanan Gün Ortası programında konuşan Bülent Timurlenk, Galatasaray yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesini ve yönetimle ilgili problemleri değerlendirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu şampiyon tamamlayarak üst üste ikinci kez şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılar şampiyonluk sonrası UEFA'dan gelen gelirle mali açıdan da nefes aldı. BeIN Sports'da yayınlanan Gün Ortası programında konuşan Bülent Timurlenk, Galatasaray yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesini ve yönetimle ilgili problemleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bir izleyicinin Galatasaray yorumu üzerinden değerlendirme yapan Bülent Timurlenk, "Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz. Galatasaray kültürü bu. Yıllardır takip ettiğimiz bir kulüp. Elbette demokrasi var ama komik olan bundan önceki başkan performanslarını hiç sorgulamayan Galatasaray genel kurul üyelerinin, sportif olarak son iki sezondur şampiyon olan ve UEFA yaptırımlarından kulübü uzak tutan bu Galatasaray yönetimini sorgulamaları." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ