MENÜ

Galatasaray'da forvete Vedat Muriç geliyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberi...İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport, “Vedat Muriç Türkiye’ye dönecek... Fenerbahçe’nin dışında Galatasaray da onun peşinde” yorumunda bulundu.

Galatasaray'da forvete Vedat Muriç geliyor!

Fenerbahçe'den 2020 yılında İtalyan ekibi Lazio'ya 19.9 milyon Euro'ya transfer olan Kosavalı yıldız golcü için İtalya'dan müthiş iddia...

Haberin Devamı

İtalyan medyasına göre, sezon sonunda Lazio'ya dönecek Vedat Muriç'in tekrar Süper Lig'e dönme ihtimali var... Ancak bu kez Fenerbahçe'nin dışında Galatasaray da onunla ilgileniyor.

La Gazzetta dello Sport haberinde, "Vedat Muriç Türkiye'ye geri dönecek. Aslında hem eski kulübü Fenerbahçe hem de Galatasaray onun peşinde" ifadelerini kullandı. Devre arasında Lazio'dan İspanyol ekibi Mallorca'ya kiralanan Vedat Muriç, bu sezon ortaya koyduğu futbolla eleştiriliyor. Bu sezon 26 karşılaşmada forma giyen 27 yaşındaki futbolcu 3 gol atarken 2 de asiste imza attı.

2025 YILINDA SONA ERİYOR

Fenerbahçe, Kosovalı yıldız golcüyü Çaykur Rizespor'dan 5.6 milyon Euro'ya transfer etmişti. O dönem ezeli rakipleri Galatasaray ile Vedat için transfer yarışına giren Sarı-Lacivertliler mutlu sona ulaşan taraf olmuştu. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Vedat Muriç'in İtalyan ekibi Lazio ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. (Takvim)

YORUM YAZ