MENÜ

Son dakika haberi: Galatasaray'da büyük şok! Mostafa Mohamed koronavirüse yakalandı

Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe ile karşılaşacak Galatasaray'a kötü haberler art arda geliyor. Antrenmanda sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Radamel Falcao'nun ardından Mostafa Mohamed'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Son dakika haberi: Galatasaray'da büyük şok! Mostafa Mohamed koronavirüse yakalandı

Süper Lig'de son 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Galatasaray, 35. haftada Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Aslan'da forvet alarmı yaşanıyor. Karagümrük maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Babel'in ardından Falcao antrenmanda sakatlandı, Mostafa Mohamed koronavirüse yakalandı. Mısırlı futbolcu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını kişisel sosyal medya hesabından açıkladı.

Haberin Devamı

En az 2 maçı kaçıracak

Mohamed, karantina sürecinden dolayı en az 2maçı kaçıracak, Sarı Kırmızılı ekibin ligin 35. haftasında deplasmanda Göztepe ve 36. haftasında Türk Telekom Arena’da Trabzonspor ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek. Golcü oyuncunun karantina süreci ise ligin 37. haftasında Antalyaspor ile oynanacak maç gününde sona erecek.

Son dakika haberi: Galatasarayda büyük şok Mostafa Mohamed koronavirüse yakalandı

Galatasaray Kulübü, bugün yapılan PCR testlerinde bir oyuncuda koronavirüse rastlandığını açıklamış ve ''Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bugün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır.'' ifadelerine yer vermişti.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlu ya da Oğulcan Çağlayan

Sarı Kırmızılı ekibin gole yakın isimlerinden olan Henry Onyekuru'nun da sakatlığının devam etmesi sonrası Fatih Terim'in formayı Halil Dervişoğlu veya Oğulcan Çağlayan'a vermesi bekleniyor.

Galatasaray’a ara transferde Brendtford’dan gelen 21 yaşındaki futbolcu şu ana kadar Süper Lig’de sadece 64 dakika şans bulabildi. Çaykur Rizespor'dan sezon başı transfer edilen Oğulcan ise ligde çıktığı 14 maçta 3 gol, 1 asist kaydetti.

YORUM YAZ