MENÜ

Galatasaray'da flaş Falcao gelişmesi

Son dakika Galatasaray haberi...Yaşadığı sık sakatlıklarla ABD ekiplerinin listesinden silinen Falcao son 3 maçtaki 3 gollük katkısıyla yeniden iştah kabarttı. Performansıyla Amerikalılar'ın ilgisini çekmeyi başaran Kolombiyalı yıldız için İnter Miami ile Portland Timbers'ın, Aslan'ın kapısını çalabileceği öğrenildi.

Galatasaray'da flaş Falcao gelişmesi

Son dakika Galatasaray haberi...Sarı-Kırmızılılar'a geldiği günden bu yana tam anlamıyla beklentileri karşılayamayan Radamel Falcao uzun süredir ABD ekiplerinin radarındaydı. Özellikle efsane İngiliz futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu İnter Miami ile Portland Timbers'ın takip ettiği Kolombiyalı oyuncu yaşadığı sık sakatlıklarla gözden düşmüştü. Ancak 35 yaşındaki futbolcunun son dönemdeki performansı bu ekiplerin iştahını kabarttı.

Haberin Devamı

Yönetim sıcak bakabilir

Son 3 maçta Galatasaray'a 3 gollük katkı sağlayan 35 yaşındaki oyuncu yeniden Amerikalılar'ın ilgisini çekmeyi başardı. Falcao'nun iyi performansını sürdürmesi durumunda bu ekiplerin, Aslan'ın kapısını çalabileceği kaydedildi. Yıllık 5 milyon Euro'luk maliyeti olan yıldız oyuncunun ayrılığına yönetimin de sıcak bakabileceği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ