MENÜ

Galatasaray'da Fatih Terim idman saatlerini bile belirledi

21 Temmuz’da ön eleme maçına çıkacak sarı kırmızılıların zorda kalmasını istemeyen Fatih Hoca, sezonun 15 Haziran’da açılmasını önerdi, idman saatlerini bile belirledi.

Galatasaray'da Fatih Terim idman saatlerini bile belirledi

Bugün Fatih Terim’in sözleşmesinin son günü. Galatasaray’da seçimlerin yapılacağı tarih 19 Haziran, sarı kırmızılıların Avrupa’daki ilk ön eleme maçının tarihi ise 21 Temmuz. Yani Cimbom, seçim yapıldıktan sonra sadece bir ay içinde bütün sezon hazırlıklarını yapmak zorunda. Maddi dar boğaz içindeyken Şampiyonlar Ligi gelirlerinden alınabilecek mi gibi önemli bir sorunun cevabı da belli olacak. Ancak bu seçim yapılana kadar kesin olan bir şey var ki o da Fatih Terim Florya’da olmayacak.

Haberin Devamı

En kötü senaryo

Başkan Mustafa Cengiz’in Terim ile devam etmeyeceğini dile getirmesinin ardından tecrübeli teknik adam en kötü senaryoya göre hazırlığını yaptı. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fatih Hoca yeni yönetimin kendisiyle çalışmayı istememesi durumuna karşın geçtiğimiz hafta boyunca Florya’ya giderek uzun mesailer harcadı ve takvim çıkardı. Kulübün zorda kalmaması adına Terim’in önerisi sezonun 15 Haziran’da açılması yönünde. Ve Terim, (uyulur veya uyulmaz) 21 Temmuz’a kadar olan idman programını bile hazırlayıp verdi.

Haberin Devamı

Kulüp bul artık Falcao!

Türkiye kariyerinde adı attığı gollerden daha çok sakatlıklarla anılan Radamel Falcao’nun yüksek maliyeti Galatasaray cephesini düşündürüyor. İspanyol AS gazetesi de yıldız oyuncuyla yolların ayrılacağını yazarken, yönetimin menajeriyle görüştüğünü ve kendilerine kulüp bulmalarını istediğini iddia etti.

TERİM’İN RAPORU YÖNETİMDE

Fatih Hoca, transferle ilgili raporunu çok ama çok önceden yönetime sunmuştu. Hatta A Millî Takım’a da yükselen Halil Dervişoğlu’nun bonservisinin bir an önce alınmasını da basın önünde dillendirmişti. Terim’in ayrıca son Florya ziyaretinde mevcut oyuncularla ve altyapıda gelecek vadeden isimlerle ilgili dosya hazırladığı öğrenildi.

YORUM YAZ