MENÜ

Galatasaray'da Fatih Terim her şeyi deniyor

Galatasaray'da hafta başından bu yana idmanlarda Diagne-Mitroglou ikilisini oynatan Fatih Terim’in, son iki antrenmanda ise Diagne’yi tek başına denediği öğrenildi. Fatih Terim, ilk 11’de Emre Akbaba sürprizi yapabilir.

Galatasaray'da Fatih Terim her şeyi deniyor

Antalyaspor hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamlayan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim bu maça çok önem veriyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom Stadı’ndaki son karşılaşmada Akhisar önünde yaşanan tablonun tekrarlanmasını istemeyen ve işi sağlama alan İmparator, antrenmanlarda her şeyi deniyor.

Hafta başından bu yana Diagne-Mitroglou ikilisini beraber oynatan İmparator’un, son iki çalışmada ise Diagne’yi ileri uçta tek başına görevlendirdiği öğrenildi. Terim, Mitro’nun yerine Emre Akbaba’yı 11’de başlatarak sürpriz yapabilir.

Akhisar gibi olmasın...

Kadro konusunda kesin kararını henüz vermeyen Fatih hoca, Antalyaspor karşısında taraftarının da desteğiyle maçı erken kopartmak amacında.

Aslantepe’deki son Akhisar mücadelesinde, Mitroglou 90+4’te galibiyet golünü atmış ve tribünlere derin bir ‘oh’ çektirmişti.

İdmanlarda disiplini elden bırakmayan Fatih hoca, Antalya maçında kesinlikle kötü bir sürpriz istemiyor.

YORUM YAZ