MENÜ

Galatasaray'da eski yönetici stada alınmıyor

Canaydın döneminde yöneticilik yapan Derya Taşdelenler, GSStore'a ürün temin eden şirketine ödeme yapılmamasının ardından, Florya ve Arena'ya giriş yasağıyla karşı karşıya kaldı.

Galatasaray'da eski yönetici stada alınmıyor

Özhan Canaydın dönemi yöneticilerinden Derya Taşdelenler’in Florya tesisleri ve TT Arena’ya girişi, yönetim tarafından yasaklandı! Galatasaray Store’lara ürün temin eden şirketine, Aysal döneminde yapılan hukuksuzluklar ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle problem yaşamaya başlayan Taşdelenler, tüm ricalarına rağmen muhatap bulamayınca kulüple olan köprüleri attı.

‘Ali Dürüst kayboldu’

FANATİK’e konuşan Derya Taşdelenler, “Aysal döneminde başlayan kontrat gereklilikleri ve ödemelerle ilgili olumsuzluklar Başkan’ın defalarca söz vermesine rağmen devam etti. Daha sonra konuyu çözmelerini rica ettiğim eski yönetici arkadaşlarımdan, çözüm sözü almama rağmen, hiçbir çözüm üretilmedi. Ali Dürüst, ‘Konu halledilecek’ demesine rağmen, bırakın çözmeyi bir daha ortalıkta dahi gözükmedi. Son olarak da, kulüp tesislerine girmemin yasaklandığını öğrendim ve çok üzüldüm” dedi.

Aysal, Işık’ı bırakmadı

Duygun Yarsuvat yönetimince atanan genel müdür Ali Öğütücü, problemin Aysal yönetimine ait olduğunu ve zaten kendilerinin de seçim döneminde ayrılacaklarını, bu nedenle yapacakları bir şey olmadığını söyledi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre mağazalarda çok farklı bir muhasebe sistemi uygulaması var ve sistemin başındaki görevliden başka hiç kimsenin gerçek verilere ulaşabilmesi mümkün olmuyor. Hiçbir şey için olumsuz cevap vermeyen ama sözünü de tutmayan Aysal’ın tavrının, Derya Taşdelenler’in batmasına neden olduğu da yine bir yetkili tarafından ifade edildi. Muhasebenin başına Faruk Işık’ı getiren, fakat kulüp kasasına çözüm üretemeyen Aysal, istifası sonrası Işık’ı tekrar kendi şirketinde istihdam etmeye başladı.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ