MENÜ

Galatasaray'da corona virüse yakalanan Mostafa Mohamed ne zaman dönüyor? İşte son durum!

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed, corona virüse yakalanmıştı. Şampiyonluk yarışında kritik haftalara girilirken Galatasaray, dört gözle Mostafa Mohamed'in durumunu takip ediyor. İşte bu gece zirve yolunda son derece kritik Trabzonspor maçına çıkacak Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in dönüşüne ilişkin son durum...

Galatasaray'da corona virüse yakalanan Mostafa Mohamed ne zaman dönüyor? İşte son durum!

Süper Lig'de zirve mücadelesini sürdüren Galatasaray, gol yollarındaki önemli isimlerinin eksiklikleri ile sarsılmıştı. Galatasaray'ın devre arasında Mısır ekibi Zamalek'ten kadrosuna kattığı golcü oyuncusu Mostafa Mohamed de corona virüse yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, 14 Nisan'da bir oyuncusunun corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamış ve aynı gün içinde Mostafa Mohamed de paylaşımıyla bunu duyurmuştu. Futbolcuların 10 günlük zorunlu bir karantina süresi bulunmakta ve bu nedenle Mostafa Mohamed, Göztepe maçı sonrasında Trabzonspor ile oynanacak mücadelede de takımıyla birlikte olamayacak.

Haberin Devamı

Antalya maçında oynayabilir!

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında 24 Nisan Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in de karantina süresi, Antalyaspor maçına kadar bitmiş olacak ve oyuncunun yapılacak son testinde negatif sonuç alınması durumunda Antalyaspor'a karşı forma giymesi bekleniyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 11 resmi maça çıkan Mostafa Mohamed, 6 gol ile takımına önemli katkı sağlamıştı.

Metin Karabaş

YORUM YAZ