MENÜ

Galatasaray'da camia tek yürek olacak

Seçim sonrasında kürsüye, ikinci olan Eşref Hamamcıoğlu’yla birlikte çıkıp birlik mesajı veren Başkan Burak Elmas, bu atmosferin devam edeceğini söyledi. Elmas, futbol şubesi için atacakları 2önemli adım sonrasında camiayı tek yumruk yapacak.

Galatasaray'da camia tek yürek olacak

Galatasaray’da başkanlık yarışını kazanmasının ardından kürsüye çıkıp birlik çağrısı yapan Burak Elmas, bu havayı sürdürmeyi planlıyor. Seçim sonrasında, “Galatasaray’a yakışan bir seçim oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Galatasaray’ın farkı budur. Bizlerle seçimde yarışan diğer kıymetli adaylar ve ekiplerine de sonsuz teşekkür ederim. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. Biz Galatasaray’ı birleştirmek için geldik. Yarından tezi yok tek yumruk olarak çok şeyler başaracağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Galatasaray budur!’

Seçimde ikinci olan Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte kürsüye çıkmalarının önemli bir mesaj olduğunu söyleyen Elmas, “Galatasaray budur. El ele, kol kola herkes seçim sonrası birbirini tebrik eder. Ertesi gün aile olarak yaşamaya devam ederiz. Biz normali yaptık. Ekstra bir şey yapmadık. Bundan sonra da Galatasaray’a uygun davranış biçimini göstermeye ekibim ve ben devam edeceğiz” diyerek tüm camiayı kenetleyeceklerini söyledi.

YORUM YAZ