MENÜ

Galatasaray'da büyük operasyon! Tam 8 oyuncu...

Sarı-Kırmızılılar’da 3’ü kiralık olmak üzere tam 8 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Onyekuru’nun mutlaka kalmasını isteyen Fatih Terim, pek çok isimle ilgili kararı ise henüz vermiş değil. İşte son durum...

Galatasaray'da büyük operasyon! Tam 8 oyuncu...

Galatasaray’da değişim vakti... Çifte kupaya uzanan Sarı-Kırmızılılar kadroda ciddi bir revizyon yapacak. Özellikle sözleşmesi bitecek futbolcuların büyük bölümüyle yollar ayrılacak. Kadro dışı olan Eren Derdiyok’un yanı sıra Muğdat Çelik ve Sinan Gümüş gönderilecek. Kaptan Selçuk İnan’ın durumu ise tamamen Fatih hocaya bağlı. Bu sezon 2 milyon 950 bin Euro kazanan Selçuk, ücreti ciddi oranda indirmesi halinde yeni kontrata imza atabilir. İmparator, kiralık sözleşmesi biten futbolcular arasından ise Onyekuru’nun mutlaka kalmasını istedi.

Haberin Devamı

Eren Derdiyok veda etti

Öte yandan Eren Derdiyok da yaptığı açıklamayla Galatasaray’a veda etti: “Gönül isterdi ki kutlamalarda sizlerle vedalaşayım. Sevgili taraftarlarımız hakkınızı helal edin. Bana bu muhteşem 3 yılı yaşattığınız için teşekkür ederim. Hakkım varsa da helal olsun”

Galatasarayda büyük operasyon Tam 8 oyuncu...

YORUM YAZ