MENÜ

Galatasaray'da Boateng ısrarı sürüyor

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio, Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki Boateng görüşmelerinin bitmediğini yazdı.

Galatasaray'da Boateng ısrarı sürüyor

Schalke 04 tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması söylenen Kevin Prince Boateng’in transferinde şok bir gelişme yaşandı.

İtalya'nın en güvenilir gazetecilerinden Gianluca di Marzio'nun kendi kaynaklarına dayandırarak yaptığı haberde, Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki Boateng görüşmelerinin bitmediği yazıldı.

Daha önce Twitter'da Galatasaray'ı takip edip hemen takibi geri çekmesi ile sosyal medyada gündeme gelen Boateng için "Hamzaoğlu veto etti" haberleri çıksa da İtalya'dan gelen haberler işin farklı boyutlarını ortaya koyuyor.

Gianluca di Marzio'ya göre Galatasaray yönetimi ile Schalke 04 arasında Boateng’in transferi için görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu görüşmenin sonucuna göre Galatasaray yönetiminin Boateng ile de bir araya geleceği belirtildi.

Sneijder aracı oldu

Haberde bu transfer için Wesley Sneijder’in de devrede olduğu ve Boateng’in Galatasaray’a gelmesi için yönetime baskı yaptığı da ifade edildi. Ganalı oyuncuyla ilgilenen bir başka kulüp olan Milan ise bu transferde ikinci planda.

Geçtiğimiz günlerde Bild gazetesi de Schalke 04’ün Boateng için bonservis talep ettiği, bu duruma sinirlenen Boateng’in de bir sene tribünde oturmayı göze alarak Schalke 04’te kalabileceği yazılmıştı.

(Goal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ