MENÜ

Galatasaray'da beklenen imza! İşte Fernando Muslera'nın yeni maaşı

Galatasaray’da beklenen imza bugün atılacak, 2011’de Lazio’dan gelen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile nikah tazelenecek. Galatasaray formasıyla 303 maça çıkarak en uzun süre forma giyen yabancı unvanını alan Muslera’nın sezon sonu bitecek olan mukavelesi 2+1 olarak uzatılacak. Deneyimli eldivene yıllık 2.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

Galatasaray'da beklenen imza! İşte Fernando Muslera'nın yeni maaşı

Fernando Muslera, Galatasaray beraberliği 3 sezon daha devam edecek. Sarı-Kırmızılı kulüp 2011’de İtalya’nın Lazio takımından gelen Uruguaylı file bekçisinin sözleşmesinin uzatılacağını dün açıkladı. Kulübün bilidriminde törenin Türk Stadı’nda saat 14.30’da başlayacağı bilgisine yer verildi. Süper Lig’de 27. haftadaki B.B.Erzurum maçında 300. kez sahaya çıkan ve Türkiye’de en uzun süre oynayan yabancı unvanını alan 34 yaşındaki kalecinin sözleşmesini uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili soruya Fatih Terim, “Herhangi bir problem olmadan bizimle devam edeceğini düşünüyorum” demişti.

Haberin Devamı

14 kupa kazandı

Deneyimli file bekçisinin Galatasaray’da 400 maça çıkmasını istediğini belirten Terim, “Bu da 2+1’e denk geliyor” ifadesini kullanmıştı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Muslera’nın Galatasaray ile 2+1 yıllık yeni mukavele imzalayacağı, 2023- 2024 sezonu sonuna kadar Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi.

Yıllık 2,5 milyon Euro alacağı kaydedilen Muslera, yeni sözleşmesiyle birlikte Galatasaray’da 13 yıl aralıksız görev yapmış olacak. Yıldız file bekçisi geride kalan 9 sezonunda 5 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası ve 5 de Süper Kupa zaferi yaşadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ