MENÜ

Galatasaray'da Babel, Feghouli ve Arda'nın son maçı!

Son dakika Galatasaray haberi...Galatasaray’da sözleşmeleri sezon sonunda sona eren 3 futbolcu belki de taraftarları önünde son maçına çıkacak.

Galatasaray'da Babel, Feghouli ve Arda'nın son maçı!

NEF Stadı’nda bu sezonun son iç saha maçına çıkacak olan Galatasaray’da Adana Demirspor karşılaşması bir anlamda taraflara veda olacak. Cim-Bom’da sezon sonunda sözleşmeleri sona eren tecrübeli isimler kendi taraftarının önüne son kez çıkacak.

Haberin Devamı

Feghouli, Babel ve Arda Turan açısından Adana Demirspor karşılaşması bu nedenle özel bir anlam ifade ediyor. Üç futbolcu da Teknik Direktör Domenec Torrent’in şans vermesi durumunda NEF Stadı’nda sarı-kırmızılı formayı belki son kez giyecek.

Bu isimlerden 35 yaşındaki Arda Turan futbolu bırakıp bırakmama konusunda kararını vermiş değil... Seçimleri de bekleyen tecrübeli isim, buna göre kariyerine yön verecek.

2017’de Galatasaray’a transfer olan ve iki şampiyonlukta çok büyük payı olan Feghouli ise kesin olarak sarı-kırmızılı takıma veda edecek. 32 yaşındaki Cezayirli oyuncu, bu sezon sakatlıkları ve formsuzluğu ile iyice gözden düşerken, lig bitiminde sarı-kırmızılılarla yolları ayrılacak.

Yine 3 sezondur Galatasaray forması giyen ve tartışılan isimlerin başında gelen Ryan Babel de sezon sonunda kontratı biten isimlerden biri... 35 yaşındaki oyuncu ile yeni kontrat yapılmayacak. (Skorer)

YORUM YAZ