MENÜ

Galatasaray'da Andre Silva transferini Fatih Terim bitirecek

Yakın ilişkiler içinde olduğu Milan kulübü ile bizzat temas kuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Andre Silva’yla da görüşecek. Fatih Terim, lig başlamadan Andre Silva'yı takımda görmek istiyor.

Galatasaray'da Andre Silva transferini Fatih Terim bitirecek

Ligin başlamasına 2 haftadan az bir süre kala Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Fatih Terim, forvet, orta saha ve stopere 3 takviyeyi şart görüyor.

Haberin Devamı

Hücuma düşünülen 1 numaralı isim Andre Silva. Fatih hocanın yakından takip ettiği 22 yaşındaki başarılı futbolcu için Milan kulübüyle yapılan pazarlıklar olumlu sonuçlandı.

İmparator, yakın ilişkiler içinde olduğu Milan ile bizzat temas kurup ikha ederken; Milan Teknik Direktörü olan eski öğrencisi Gattuso’yla da konuştu. Şimdi gözler oyuncu cephesinde.

Andre Silva, yıllık 4 milyon Euro talep ederken, Cim Bom’un çıkabileceği maksimum ücret 3 milyon Euro. İmparator, transfer sürecinin hızlanması adına önümüzdeki günlerde Andre Silva ile özel bir görüşme yapmayı planlıyor.

Milan’a 1.5 milyon...

Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray’a sıcak bakan genç yıldız, yüksek ücret talebinde geri adım atarsa Aslan olacak. Sarı-Kırmızılılar kiralama bedeli olarak ise Milan’a 1.5 milyon Euro seviyelerinde bir rakam ödemeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

Terim’in hedefi, lig başlamadan Silva’yı takımda görmek.

YORUM YAZ