MENÜ

Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray Kulübü, Hindistan merkezli teknoloji firması HCL ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde sarı-kırmızılı futbol takımının şortunda ME Tablet reklamı yer alacak.

Galatasaray'a yeni sponsor

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik katıldı.

Aysal, törende yaptığı konuşmada, son 10 yılda hızla büyüyen HCL ME Tablet’in Türkiye pazarına girer girmez Galatasaray Kulübü ile işbirliği yapmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"HCL gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıları kulübümüzün gerek saha içi gerek de saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Bu bağlamda Hintli dostlarımızla yeni başarılara ortak olmak için sabırsızlandığımızı burada tekrar belirtmek istiyorum ve kendilerine Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum. İnşallah başarıyı hep beraber yakalayacağız ve 2013-2014 sezonunu kapsayan bu işbirliğini daha ileriye taşıyacağız."

Nagarajan’ın açıklaması

Srinath Nagarajan da 30’dan fazla ülkede faaliyet gösterdiklerini ve 90 bin çalışana sahip olduklarını belirterek, Galatasaray ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının Avrupa pazarına girme açısından kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Galatasaray’a sponsor olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Nagarajan, "HCL ME Tablet için Türkiye son derece stratejik bir ülke. Ürünlerimizin Avrupa’ya taşınmasında Türkiye kilit bir rol oynayacak. Türkiye’yi uzun vadede en önemli yatırım üssümüz olarak belirledik. Galatasaray ile yaptığımız bu işbirliği, hedefimize ulaşmak için önemli bir adım olacak. Bu işbirliğini bir yılla sınırlandırmak istemiyoruz. Umarım uzun yıllar birlikte olacağız" diye konuştu. Srinath Nagarajan, Galatasaray ile yaptıkları anlaşmanın bedelinin 1,5 milyon dolardan fazla olduğunu sözlerine ekledi.

Arıboğan ve Şefik’in görüşleri

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da anlaşmanın iki kurum için de gurur verici olduğunu kaydederek, "Dünya devi bir teknoloji şirketinin Türkiye’nin bir numaralı ve global markası Galatasaray ile birlikte olması iki kuruma da gurur geriyor. Türk sporunda gelirlerin azaldığıyla ilgili spekülasyonların olduğu, birtakım sorunların yaşandığı günlerde, Galatasaray’ın HCL gibi önemli bir şirket ile iş ortaklığı yapması gerçekten herkesin gurur duyacağı bir gelişme" ifadelerini kullandı.

Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik ise Galatasaray Kulübü ile HCL arasında yapılan işbirliğine aracılık etmekten dolayı mutluluk duyduklarını aktardı.

Törende Nagarajan, Galatasaraylı taraftarlar için özel olarak üretilen 1905 adet Limited Edition ME Tablet 1905 serisindeki "1" numaralı tableti Ünal Aysal’a, "1905" numaralı tableti de Lutfi Arıboğan’a hediye etti.

Anlaşmanın kapsamı

Galatasaray Kulübü ile HCL arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında, sarı-kırmızılı futbol takımı oyuncuları yeni sezonda ME Tablet logolu şortlarla mücadele edecek. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı oyuncuları da bu sezon kol bantlarında ME Tablet logosu taşıyacak. Ayrıca HCL ME Tablet, Galatasaray Kulübü’ne ürün desteği verecek. HCL’nin sarı-kırmızılı taraftarlar için özel tasarladığı ME Tablet GS 1905 serileri de GSStore mağazaları ve "www.gsstore.org"tan satışa sunulacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ