MENÜ

Galatasaray'a transfer eleştirisi: Oynatmayacağın oyuncu alma!

Yabancı sınırlaması Türk futbol kamoyunda son günlerin en çok tartışılan konusu. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar da TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında yabancı sınırlamasıyla ilgili konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un "Bormcumuzun yüzde 80'i döviz olduğu için Finansal Fair Play riskimiz artarak devam etmektedir" açıklamasını yorumlayan yazarımız Cem Dizdar, çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Ali Koç'un açıklamaları üzerinden kulüplerin transfer politikasını eleştiren Cem Dizdar, Galatasaray'ın Ömer Bayram transferine değindi.

Galatasaray'da Nagotomo'nun mu Ömer Bayram'ın mı oynayacağını takip edeceğini ifade eden Cem Dizdar, "Ömer Bayram'dan daha iyi oyuncu varsa elinde oynatmayacağın oyuncu alma" diyen Cem Dizdar, Nagotomo'ya yedek alınması konusunu da eleştirdi.

Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü yaptığını vurgulayan Cem Dizdar, "Nagotomo'ya yedek olarak alt yapıdan oyuncu çıkar. Hala o takımın bu takımın iyisini alıyorsan orada sorun vardır" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ