MENÜ

Galatasaray'a Sneijder müjdesi!

Galatasaray'da hafta başından beri Beşiktaş maçı hazırlıklarına katılamayan Sneijder, bugünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray'a Sneijder müjdesi!

Hafta sonundan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da Sneijder sevinci yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan ve sahadan 1-1'lik skorla ayrılan Sarı-Kırmızılılar'da Hollandalı futbolcu bu maçın kadrosuna sakatlığı gerekçesiyle alınmamıştı. 29 Aralık 2014 Pazartesi günü derbi maçının hazırlıklarına başlayan Aslan'da Sneijder, bugüne kadar yapılan idmanların hiçbirinde yer almamıştı.

Sneijder geri döndü


Bugüne kadar takımla birlikte hiçbir idmanda yer almayan Sneijder için, 'Acaba Beşiktaş maçında oynamayacak mı?' soruları sorulmaya başlanmıştı. Ancak yıldız futbolcunun bugün takımla birlikte idmanın tamamında yer alması bu soruların cevabını vermiş oldu. Hollandalı futbolcunun Beşiktaş derbisinde sahada olması bekleniyor.

Antrenman devam ediyor


Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas çalışmalarının ardından antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Galatasaray antrenmanda tam kadro çalıştı.

Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
"Sneijder'e iyi teklif gelirse kabul edilmeli"

Haberin Devamı
YORUM YAZ