MENÜ

Galatasaray'a Douglas Luiz müjdesi!

Galatasaray’ın radarındaki Douglas Luiz’in geleceğiyle ilgili konuşan Manchester City’nin hocası, “Premier lig’de oynayacak kapasite onda fazlasıyla var. ancak çalışma izni alamadık. Bu sene Luiz’i kiralayacağız” dedi.

Galatasaray'a Douglas Luiz müjdesi!

Denayer dışında Galatasaray’ın Manchester City’den istediği bir isim daha var; o da Douglas Luiz. 20 yaşındaki başarılı futbolcu için geçen sezon 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen İngiliz devi, tüm çabalarına rağmen Brezilyalı isme çalışma izni çıkartamadı. Bu konuda İngiliz yetkililere isyan eden Pep Guardiola, “Ben ve Tite (Brezilya Milli Takım hocası) onu yakından tanıyoruz. Neler yapabileceğini biliyoruz. Ancak çalışma izni vermeyenler, onu tanımıyorlar. Yeteneğini bilmiyorlar. Biz Luiz için 12 milyon Euro harcadık. Premier Lig’de oynayacak kapasitesi onda fazlasıyla var. Ancak çalışma izni alamadık. Anlaması zor olsa da kuralları kabul etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İspanyollar da istiyor

Geçen sezon Douglas Luiz’i Girona’ya kiralayan Manchester City, bu yıl da genç yıldızını kiralık olarak gönderecek. Guardiola, “Oynaması gerekiyor ve kiralayacağız” derken, Galatasaray’ın dışında bazı İspanyol kulüpleri de Luiz’in peşinde...

YORUM YAZ