MENÜ

Galatasaray'a ikinci Marcao vakası! Mert Müldür...

Galatasaray, Marcao'da olduğu gibi, Mert Müldür'de de Sevilla ile karşı karşıya. Marcao'yu transfer eden Sevilla bu kez de, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Mert Müldür'e kancayı attı. İşte detaylar...

Galatasaray'a ikinci Marcao vakası! Mert Müldür...

Sevilla'yı Marcao kesmedi, şimdi hedefinde Galatasaray'ın peşinden koştuğu Mert Müldür var. Galatasaray'ın uzun zamandır takibinde olduğu milli futbolcuya İspanyol devi de talip oldu.

Haberin Devamı

MARCAO'DAN SONRA MERT MÜLDÜR'Ü DE KAPIYORLAR

Akşam'ın, Tuttumercato'dan aktardığı habere göre; Mert Müldür'e birçok takımdan transfer teklifi geliyor. Sassauolo'da forma giyen 1999 doğumlu savunma oyuncusu dinamizmi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Galatasaraya ikinci Marcao vakası Mert Müldür...

Haberin devamında, Galatasaray'ın uzun süredir Mert Müldür'ü transfer etmek için çaba gösterdiği belirtilirken, Sevilla'nın devreye girdiği ve İtalyan ekibinin kapısını çaldığı ifade edildi.

MERT MÜLDÜR İÇİN 8 MİLYON EURO İSTİYORLAR

İtalyan ekibi, milli futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Marcao'yu 12+3 milyon euro bonservis ile kadrosuna katan Sevilla bu rakama yaklaşırken, Galatasaray'ın teklifinde 1 yılı kiralık sonrasında da, satın alma opsiyonunun yer aldığı öne sürüldü.

YORUM YAZ