MENÜ

"Galatasaray'a gelmek için cebinden para vermesi lazım"

Ara transfer döneminde sona güne gelinirken, Galatasaray'da da sıcak saatler yaşanıyor. Forvet transferi konusunda çalışmalarına son sürat devam eden sarı-kırmızılıların Emre Mor'u kiralayacağı iddia edilmişti. Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Sahada' programında Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, Emre Mor iddialarını yorumladı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Henüz forvet transferi konusunda açıklama yapmayan sarı-kırmızılılarda sıcak saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde sona güne gelinirken, Galatasraay'ın Emre Mor'u kiralayacağı iddia edilmişti.

Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Sahada' programında Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, Emre Mor iddialarını yorumladı.

Emre Mor'un Galatasaray'a gelmek istemesiyle ilgili konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, "Oyuncu tabi ki Galatasaray'a gelmek ister. Emre Mor'un Galatasaray'a gelmek için cebinden para vermesi lazım." dedi.

Fatih Terim'in Emre Mor'u sezon başında da aldırabileceğini ifade eden Metin Karabaş, "Hoca çok ucuz olsaydı da Emre Mor'a sezon başında da sıcak bakmıyordu. Fatih Terim'in Galatasaray'a geldiği günden bu yana Emre Mor'a sıcak bakmadığını söyleyebilirim. Ama değişkenler vardır futbolun içinde." dedi.

YORUM YAZ