MENÜ

Galatasaray'a Dragovic transferinde müjde!

Galatasaray, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Demokratik Kongolu stoperi Christian Luyindama'nın alternatifini Almanya'da buldu. Bayer Leverkusen forması giyen Sırp asıllı Avusturyalı stoper Aleksandar Dragovic'e teklif yapan sarı-kırmızılılar, Bologna'nın da talip olduğu Dragovic'e oynama garantisi vererek bir adım öne geçti.

Galatasaray'a Dragovic transferinde müjde!

Transfer harcama limitinde sıkıntısı olmayan ve Henry Onyekuru, Jesse Sekidika ile Saracchi takviyesi yapan Galatasaray, gözünü stoper mevkiine dikmiş durumda. Luyindama'nın uzun sürecek sakatlığından dolayı savunmanın ortasına sağlam bir isim arayan sarı-kırmızılılar, Roma'dan Mert Çetin için yaptığı kiralama teklifinde mutlu sona ulaşamayınca rotasını Almanya'ya çevirdi. İki sezondur Bayer Leverkursen'de forma giyen Aleksandar Dragovic için nabız yoklayan Aslan, satın alma opsiyonlu olarak kiralama teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

ALEKSANDAR DRAGOVİC KİMDİR?

Bayer Leverkusen formasını iki sezondur giyen Dragovic, bu sürede 65 maçta 4544 dakika süre aldı. Avusturya Milli Takım formasını da giyen oyuncu Leicester City (16 maç), Dynamo Kiev (109), Basel (112) ve Austria Wien'de de görev yapmıştı (63). Önümüzdeki sezonun sonuna kadar Leverkusen ile sözleşmesi olan Dragovic için bugüne kadar 30 milyon Euro transfer bedeli ödendi. Bayern Leverkusen, Dragovic için Ağustos 2016'da Dynamo Kiev'e 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. (Sabah)

YORUM YAZ