Virgil van Dijk için Galatasaray açıklaması! 'Onu gaza getirmek istiyorum'
17 Mayıs 2026, Pazar 12:25Güncelleme Tarihi:

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve kariyerini Sarıyerspor'da sürdüren Ömer Bayram açıklamalarda bulundu. HT Spor'a konuşan tecrübeli futbolcu, Virgil van Dijk hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
'HALA İLETİŞİMİMİZ VAR'
Virgil van Dijk hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Virgil van Dijk ile çocukluğumuz beraber geçti. Aynı semttendik. Dolu dolu sokakta top oynayarak büyüdük. İlk kez birlikte bir iş yerinde çalıştık. Bir restoranda beraber bulaşık yıkadık. Hala iletişimimiz var." ifadelerini kullandı.

'GAZA GETİRMEK İSTİYORUM'
Virgil van Dijk - Galatasaray iddiaları hakkında konuşan Ömer Bayram, "Biz aramızda zaten konuşuyoruz ama şu an benim bir şey söylemem hem Van Dijk hem de Galatasaray için doğru olmaz. Galatasaray öyle bir döneme girdi ki alamayacağı oyuncu yoktur. Van Dijk da bunlardan bir tanesidir. Buraya gelmesini hem bir taraftar hem de bir arkadaşı olarak çok isterim. Bu yüzden onu gaza getirmek istiyorum zaten." dedi.
