MENÜ

Galatasaray ve Beşiktaş onu istiyor! Elvis Saric sürprizi...

Beşiktaş transfer komitesi, 27 yaşındaki Boşnak orta saha oyuncusunu izlemek için Bosna Hersek-Karadağ maçına gidiyor. Son kararın ardından Saric’le ilgili girişimlere de başlanacak. Saric ile Türkiye'den Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtiliyor...

Galatasaray ve Beşiktaş onu istiyor! Elvis Saric sürprizi...

Beşiktaş transfere hız verdi. Siyah-Beyazlılar, Bosna Hersek Ligi takımlarından Sarajevo forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Elvis Saric’i yakın takibe aldı. Kulübün transfer komitesi, Boşnak oyuncuyu izlemek için pazartesi günü oynanacak olan B.Hersek-Karadağ maçına gidecek. Son kararın ardından Saric’le ilgili girişimlere de başlanacak.

Vagner Love eşyalarını topladı! Yeni adresi belli oldu...

GALATASARAY DA İSTİYOR

Haziran ayının sonunda kulübü ile sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu bu sezon Bosna Hersek Ligi’nde 5 gol atarken 6 da asist yaptı. Hırvatistan’ın Lucko Kulübü’nde profesyonel futbol hayatına başlayan Elvis, kulüpler kariyeri boyunca çıktığı 170 resmi maçta 23 gol ve 14 asist kaydetti. Ocak ayından itibaren B.Hersek’in oynadığı son 4 hazırlık maçında da forma giyen Saric yükselen formuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncu ile Galatasaray da ilgileniyor.

Emre Mor da Galatasaray'ı istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ