MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Gedson Fernandes & Halil Dervişoğlu için kritik iki hafta!

Gedson için Benfica'yla anlaşma noktasına gelen Galatasaray, ödeme planı konusunda son görüşmelerini sürdürüyor. Halil Dervişoğlu için ise Brentford ile pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Galatasaray'da yönetim, iki yıldızı da ağustos sonuna kadar resmen açıklamayı hedefliyor.

Galatasaray transfer haberi: Gedson Fernandes & Halil Dervişoğlu için kritik iki hafta!

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da şu an öncelikli bölgeler orta saha ve forvet... Bu doğrultuda listenin en üst sırasındaki iki isim de tanıdık: Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu. Geçen sezonun devre arasında takıma katılan iki oyuncu için de yoğun mesai harcanıyor. Yönetim, Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Fernandes ile Halil için formül arıyor.

Haberin Devamı

Fark kapansa da...

Fernandes için 10 milyon Euro bandında bir bonservis karşılığında Benfica ile anlaşma noktasına gelen Cim Bom ödeme planı üzerinden son görüşmelerini yapıyor. Aslan'ın hedefi, bol taksitli bir ödeme programı. Halil için de Brentford'la kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Her geçen gün taraflar arasındaki fark kapansa da henüz bir anlaşma olmadığı gelen haberler arasında. Ancak yönetim, iki ismi de Ağustos ayının sonuna kadar resmen açıklamayı hedefliyor.

YORUM YAZ