MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Fortounis ısrarı sürüyor

Seçim hazırlıklarının sürdüğü Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ederken Olympiacos'un yıldız oyuncusu Konstantinos Fortounis için kulübüyle temasa geçileceği belirtildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Fortounis'in transferi adına ibrenin Galatasaray'a döndüğü aktarılıyor.

Galatasaray transfer haberi: Fortounis ısrarı sürüyor

Seçim hazırlıklarının sürdüğü Galatasaray'da futbol alanında transfer çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Türk takımlarının sık sık gündemine gelen Konstantinos Fortounis için Galatasaray'ın oldukça istekli olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yunanistan basınından Sportime'ın haberine göre Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Fortounis için Galatasaray, çok daha etkin konumunda. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın transfer adına etkin olduğu belirtilse de ibrenin Galatasaray'a döndüğü aktarılıyor. Olympiacos'a henüz bir resmi teklif iletilmemiş olsa da yakın süre içerisinde bu teklifin yapılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Olympiacos, yıldız oyuncusu için 10 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bekliyor. Transferi zora düşürecek bu miktara ilişkin çözüm arayışları varken Olympiacos'un daha düşük tekliflere sıcak bakmadığı aktarılıyor.

Bu sezon Olympiacos formasıyla toplam 46 maça çıkan Fortounis; 9 gol, 13 asistlik katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar 54 kez formasını giydiği Yunanistan Milli Takımı'nın formasıyla da 9 gol kaydetti.

YORUM YAZ