MENÜ

Galatasaray - Trabzonspor maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (GS - TS şifresiz)

Süper Lig'in 30. haftası dev bir maça sahne oluyor. Lider Başakşehir'in kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor, son haftalarda yaşadığı kayıplarla ağır yara alan Galatasaray'a konuk oluyor. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken futbolseverler internet üzerinden ''Galatasaray - Trabzonspor maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar'' araması yapıyor. Peki Galatasaray - Trabzonspor (GS-TS) maçını hangi kanallar şifresiz verecek? Galatasaray - Trabzonspor maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Galatasaray - Trabzonspor maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (GS - TS şifresiz)

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, 30'uncu hafta maçında İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşıyor. Türk Telekom Stadı'nda saat 21.00'de başlayan mücadelede hakem Cüneyt Çakır görev yapıyor. Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor ile Galatasaray kritik randevuda İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Ligde 60 puanlı lider Medipol Başakşehir'in 2 puan gerisinde zirve yarışını sürdüren bordo-mavililer, 52 puanla 4'üncü sırada bulunan ve şampiyonluk umutları iyice azalmış durumda olan Galatasaray'ı yenerek evine kayıpsız dönmeyi istiyor. Galatasaray, 1 Mart'ta 3-0 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra çıktığı 5 lig maçında Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor'a mağlup oldu. Şampiyonluk şansının matematiksel olarak devam edebilmesi için kazanmak zorunda olan sarı-kırmızılı takım alacağı 3 puanla en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme yolunda şans yakalayacak.

Haberin Devamı

Peki, Galatasaray - Trabzonspor maçını hangi şifresiz kanallar veriyor? GS TS maçı canlı olarak şifresiz nasıl izlenir? Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Galatasaray - Trabzonspor maçının canlı yayınlanmasını beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Galatasaray - Trabzonspor 11'ler:

Galatasaray: Okan, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Taylan

Haberin Devamı

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Da Costa, Hüseyin, Novak, Ndiaye, Sosa, A. Parmak, A. Ömür, Ekuban, Sörloth

YORUM YAZ