MENÜ

Galatasaray-Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (GS-TS Şifresiz)

Süper Lig'de 27. haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşılaşacak. Lider Galatasaray, rakiplerinin puan kaybetmediği haftada fire vermek istemiyor. Trabzonspor ise çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Galatasaray-Trabzonspor maçını hangi yabancı kanallar veriyor? Detaylar haberimizde...

Galatasaray-Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (GS-TS Şifresiz)

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Trabzonspor 3 puan mücadelesi verecek. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray Türk Telekom Stadı'nda 50 bin taraftarının desteği ile Trabzonspor'u yenmek istiyor. İlk yarıdaki maçı 2-1 kazanan Trabzonspor ise deplasmanda rakibini yenerek bu sezon 2'de 2 yapma peşinde.

Galatasaray-Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar

A+ Sport K Sports 1 HD Kosova SportKlub 1 Crotia SportKlub 1 Serbia Dizitvlist HD CANLI SportKlub 1 Slovenia Bein Sports AUS 2 Bein Sports US 4 Bein Sport France 2 HD SportKlub 1 Crotia
SportKlub 1 Montenegro SportKlub 1 Serbia SportKlub 1 Slovenia Bein Sports Max 10 – France Bein Sports THA HD 4

Fernando Reges cezalı

Galatasaraylı tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Reges, Trabzonspor karşısında oynayamayacak. Fenerbahçe derisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Fernando, yarın takımdaki yerini alamayacak. Öte yandan, milli takımlarda sakatlık yaşayan oyunculardan Selçuk İnan ve Serdar Aziz’in durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Martin Linnes’in durumu ise henüz kesinleşmedi.

İki oyuncu ceza sınırında

Sarı-kırmızılı ekipte Trabzonspor müsabakası öncesi 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Galatasaray takımında Sofiane Feghouli ve Serdar Aziz, oynamaları ve sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı olacaklar.

Mariano dönüyor

Galatasaray’da sarı kart cezasını dolduran Mariano Filho, bordo-mavili ekibe karşı forma giyebilecek. Atiker Konyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı olan ve Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alamayan Mairano, Trabzonspor müsabakasında teknik direktör Fatih Terim’in tercihleri arasında yer alabilecek.

Feghouli rövanş peşinde​

Trabzonspor’la ilk yarıda oynanan maçtaki bir tartışma sırasında Olcay Şahan’ı yüzünden ittiği gerekçesiyle kırmızı kart görüp 3 maç ceza alan Feghouli, rövanşa daha dikkatli hazırlandı. Cezayirli yıldız, bu kez skora katkı yaparak kendisini affettirmenin hesapları içinde.

Evinde bileği bükülmüyor

Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak Galatasaray’ın iç saha performansı oldukça iyi. Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçı öncesi Türk Telekom Stadı’nda yaptığı son 19 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 19 resmi maçtan 17 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, evinde oynadığı son 15 lig maçında ise 14 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Trabzonspor’a son 3 maçta da yenildi

Galatasaray, hafta sonu ağırlayacağı Trabzonspor’a karşı ligdeki son 3 maçını da kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’a karşı 8. haftada evinde oynadığı müsabakayı 1-0, 25. haftada konuk olduğu maçı ise 2-0 kaybederken, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise bordo-mavili takıma deplasmanda 2-1 yenildi. Bu maçlarda 5 gol yiyen Galatasaray, sadece 1 gol atabildi.

Trabzonspor'un deplasman serisi

Deplasmanda en son yenilgisini ligin 9. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında 1-0’lık sonuçla alan ve daha sonra 8 dış saha maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, dış sahadaki yenilmezlik serisini de sürdürmenin mücadelesini verecek. Ligde 21 Ekim 2017 tarihinde Evkur Yeni Malatyaspor maçında son dış saha yenilgisini alan bordo-mavililerin deplasmanda 161 gündür bileği bükülmüyor.

Trabzonspor'da eksiklikler

Bordo-mavililerde sarı kart cezalısı Nijeryalı Ogenyi Onazi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Jan Durica, Fabian Castillo ile Matus Bero, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Milli takımda sakatlık yaşayan ve Trabzon’a döndükten sonra saha çalışmalarına başlayan Okay Yokuşlu’nun da yarınki karşılaşmada oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ligde son oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının 11’ini büyük oranda koruması bekleniyor. Deneyimli teknik adamın sadece cezalı Onazi’nin yerine Hubocan’ı 11’de görevlendirmesi bekleniyor.

7 oyuncu ceza sınırında

Trabzonspor’da Galatasaray karşılaşması öncesi 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Durica ile Bero’nun yanı sıra Onur Recep Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan ve Dame N’Doye Galatasaray mücadelesinde kart görmeleri durumunda ligin 28. haftasında Kayserispor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Maç öncesi notlar

Galatasaray


Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 12 derbi maçından galibiyet çıkaramadı (4B 8M). Galatasaray bu maçların 10’unda gol atamazken (toplam üç gol), dokuzunda da kalesini gole kapatamadı (toplam 15 gol).

Galatasaray aynı zamanda iç sahada oynadığı son altı derbi maçını kazanamadı (2B 4M) ve bu maçların hiçbirinde gol atamadı. Galatasaray’ın evinde gol attığı ve kazandığı son derbi yine Trabzonspor’a karşıydı (2-1, Şubat 2016).

Galatasaray’ın ligde kalesinde gördüğü son sekiz golün yedisi ve son beş golün tamamı duran toplardan geldi. Galatasaray bu sezon ligde Karabükspor’un (20) ardından ligde duran toplardan en fazla gol yiyen ikinci takım (16).

Bu sezon maçların ikinci yarılarında en fazla gol atan iki takım bu maçta karşılaşacak: Galatasaray - 32 & Trabzonspor - 29.

Galatasaray’ın Trabzonspor’a ligde attığı son 12 golün tamamı maçların ikinci yarılarında geldi. Galatasaray formasıyla Trabzonspor’a karşı ilk yarıda gol atan son oyuncu Albert Riera (Mayıs 2013).

İki takımın ligde oynadığı son dört karşılaşmada toplam dokuz gol atıldı ve sekiz kırmızı kart çıktı (Trabzonspor - 6 & Galatasaray - 2).

Galatasaray bu sezon ligde kalesini en fazla maçta gole kapatan takım (10).

Bu sezon ligde maçlarında en fazla gol olan takım Galatasaray (89).

Galatasaray bu sezon ligde en fazla gol atan takım (61).

Galatasaray’ın attığı sonüç golde Sinan Gümüş’ün katkısı var (iki gol, bir asist).

Trabzonspor

Trabzonspor, Galatasaray ile ligde oynadığı son üç maçı kazandı. Bordo-Mavililer’in lig tarihinde rakibini arka arkaya dört maçta da yendiği bir serisi yok.

Trabzonspor, Galatasaray deplasmanındaki son üç maçının ikisini kazandı (1M).

Trabzonspor ise ligde deplasmanda sekiz maçtır mağlup olmuyor (4G 4B). Bu, ligde deplasmanda halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi.

Trabzonspor, 2017 takvim yılı başından bu yana ligde Fenerbahçe’nin ardından (41 puan) deplasmanda en fazla puan toplayan ikinci takım (40 10G 10B 2M).

Trabzonspor, ligdeki son 16 derbi maçında sadece üç kez galip gelebildi (4B 9M) ancak bu üç galibiyetin tamamı Galatasaray’a karşıydı.

Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı son üç derbi maçı beraberlikle sonuçlandı. Bordo-Mavililer en son Mayıs-Ekim 2012’de arka arkaya dört derbi maçından beraberlikle ayrılmıştı.

Trabzonspor’un ligde kalesinde gördüğü son 10 golün yedisi maçların ikinci yarılarında atıldı. Bu yedi golün tamamı maçların 70 dakikalarından sonra geldi.

Trabzonspor bu sezon ligde deplasmanda geriye düştüğü maçlarda Sivasspor ile birlikte en fazla puan toplayan iki takımdan biri (6 - 1G 3B 2M). Öte yandan Galatasaray iç sahada öne geçtiği 12 maçı da kazanmayı başardı.

Trabzonspor’un Galatasaray’a ligde attığı son beş golün tamamı Dame N’Doye (3) ve Yusuf Yazıcı’dan (2) geldi. Trabzonspor bu sezon ligde Türk oyunculardan en fazla gol bulan takım (32). Bu gollerin %62’si Burak Yılmaz’a ait (20). N’Doye, Trabzonspor formasıyla Galatasaray’a karşı ligde oynadığı dört maçta üç gol attı. N’Doye, Süper Lig’de kaydettiği toplam gollerin %33’ünü Galatasaray’a karşı attı (3/9).

Haberin Devamı
YORUM YAZ