MENÜ

Galatasaray - Trabzonspor maçında gelenek bozulmadı

Büyük maçların yıldızı Trabzonspor, İstanbul’da yine parladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı son 13 maçta sadece bir kez kaybeden Fırtına dünde Aslan'ı 3-1'le geçti. Alanya ve Ankaragücü beraberlikleriyle ağır yaraalan Bordo-Mavililer şampiyonluk yolunda büyük moral kazandı.

Galatasaray - Trabzonspor maçında gelenek bozulmadı

Büyük maçların, büyük takımı Trabzonspor...Geçen sezondan bu yana ezeli rakipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 13 kez kozlarını paylaşan Bordo-Mavililer bu süreçte sadece bir yenilgi almıştı. Kalan karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 5 beraberlik yaşayan Trabzonspor oldukça iyi bir grafik çizmişti. Alanya ve Ankaragücü beraberlikleri ile zirve yolunda ağır yaralanan Karadeniz devi yine ezeli rakibine patladı!

Haberin Devamı

Hedef artık 4'te 4

Sosa ve Novak'ın golleri ile 3-1 kazanan Fırtına iddiasını bir kez daha gösterirken, dev maç geleneğini de devam ettirdi. Şampiyonluk yolunda da çok önemli bir engeli kayıpsız aşmayı başaran Bordo-Mavililer, lider Başakşehir'i takibini sürdürdü. Fırtına'da hedef Antalya, Denizli, Konya ve Kayseri maçlarını kazanmak ve Başakşehir'in puan kaybını beklemek.

Galatasaray - Trabzonspor maçında gelenek bozulmadı

Atalay Özçelikli

YORUM YAZ