MENÜ

Galatasaray Tino Kadewere'i kiralık olarak transfer etti iddiası..

Galatasaray devre arası transfer dönemine hızlı girdi. Sol bek bölgesine Saracchi takviyesi yapan adı Onyekuru, Sekidika, Teixeira ile anılan sarı-kırmızılı takım için bir iddia daha ortaya atıldı. Le Havre takımında bu sezon 17 gol atan Tino Kadewere'nin kiralık olarak transfer olacağı gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray Tino Kadewere'i kiralık olarak transfer etti iddiası..

Galatasaray ara transfer dönemine yine hızlı girdi. Leipzig takımından Saracchi'yi transfer eden Aslan ayrıca eski oyuncusu Onyekuru, TFF 1.Lig'den Sekidika ve Alex Teixeira ile ilgileniyor. Fatih Terim'in ekibi bir bombaya daha hazırlanıyor. Bu sezon Le Havre forması altında ilk yarı 17 gol atan Tino Kadewere'nin kiralık olarak transfer olacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Ligue II gol kralığı listesinde birinci sırada

Bu sezon Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş'ın da formasını giydiği Le Havre takımında ilk yarıda 17 gol atan Tino Kadewere en yakın rakipleri Wissa ve Gribic'in 6 gol önünde ilk sırada bulunuyor. Sosyal medyada paylaşılan sözleşmeye göre Galatasaray, Zimbabveli oyuncuyu bu sezon sonuna kadar 3.5 milyon avro karşılığında kiraladı. Santrfor bölgesinde oynayan Kadewere'nin Falcao ile partner olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Tino Kadewerei kiralık olarak transfer etti iddiası..

YORUM YAZ