MENÜ

"Galatasaray Tayfun Korkut'la görüştü"

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç'le Basın Tribünü programının konuğu oldu. Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığını değerlendiren Tanman, yaşanan olayların sürpriz olmadığını söyledi. Tanman, Galatasaray Yönetimi'nin Tayfun Korkut'la görüştüğünü ileri sürdü.

"Galatasaray Tayfun Korkut'la görüştü"

Galatasaray’ın eski Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç’le Basın Tribünü programının konuğu oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılığını değerlendiren Tanman, yaşanan olayların sürpriz olmadığını söyledi.

‘’YÖNETİM TAYFUN KORKUT’LA GÖRÜŞTÜ’’

Yaşanan ayrılığın uzun süreli bir birikimin sonucu olduğunu belirten Cüneyt Tanman; ‘’Bir günde verilmiş bir karar değil. Hem yönetim hem de hoca süreci iyi yönetemedi. Hamza Hamzaoğlu yönetime takındığı tavırla negatif bir hava yarattı. Yönetim de Astana maçındaki rapor olayından sonra Tayfun Korkut’la görüşerek hata yaptı.’’ ifadelerini kullandı.

‘’SPORCULARI ELEMAN OLARAK GÖRÜYORLAR’’

‘’Hamza Hamzaoğlu’na vefasızlık mı yapıldı?’’ sorusu üzerine Türkiye’de vefa, efsane, hatır, gönül gibi kavramların tamamen yok olduğunu ifade eden Tanman, ‘’Türkiye’de sporu iş adamları yönetiyor. Böyle olunca karşısındakileri eleman olarak görüyorlar. Bunun örneklerini daha önce de gördük.’’ şeklinde konuştu.

Hamza Hamzaoğlu ilk kez konuştu!

‘’HAMZA HAMZAOĞLU HAKKINDA POZİTİF DEĞİLİM’’

Sezon başında yönetimle ters düştüğü için ayrıldığını söyleyen Tanman; ‘’Hamza Hamzaoğlu hakkında benim görüşüm de pozitif değil. Ama ikimiz de futbol adamıyız. Konuşur ortak payda da anlaşırız. Fakat bu tarz yönetimlerle bunu yapabilmemiz mümkün değil. Madem Hamza’yla başladınız, o zaman neden yarı yolda bıraktınız? Dereyi geçerken böyle bir olay yaşanmamalıydı’’ açıklamalarında bulundu.

‘’DENİZLİ GİDERSE BEDELİNİ YÖNETİM ÖDER’’

Galatasaray’ın gündeminde ilk sırayı yer alan Mustafa Denizli için; ‘’Yabancılar oluşturacakları şartlarla Galatasaray’ı zora sokarlar. Mustafa Denizli Galatasaray için iyi bir şans. Pratikte en hızlı çözüm. Fakat gelir ve başarısız olursa yönetim bunun bedelini öder’’ şeklinde konuşan Tanman; ‘’Tayfun Korkut’un da adı geçiyor, ama kesinlikle şu an getirilmemeli’’ diyerek noktayı koydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ