MENÜ

Galatasaray taraftarı Florya'da

Fenerbahçe mağlubiyetine sinirlenen Galatasaray taraftarı, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek takımlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarı Florya'da

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçın ardından tesislere gelen Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüs, ana kapıda bekleyen taraftarlara görünmeden arka kapıdan tesislere giriş yaptı. Öfkelerini çeşitli şekillerde dile getiren yaklaşık 50 kadar Sarı-kırmızılı taraftar, güvenlik önlemleri altında tesis kapısından uzak tutuldu.

Bu arada tesislerin önünde polis otoları ve yunus ekipleri güvenliği sağlamaya devam etti. Öte yandan tesis kapısında bekleyen taraftarlar, tesislerin önünden geçen bazı taşıtlara fiili müdahalede bulundular.
Yenilginin ardından Florya'daki tesislere gelen kimi taraftar hüzün ile takımın gelişini beklerken kimi de takımının galibiyetine oynadığı bahiste kaybetmesini umursamayarak takıma sahip çıktı.

Bülent Akçal isimli Galatasaray taraftarı elindeki kuponları göstererek Galatasaray'ın galibiyetine yönelik iddia oyununda 620 TL'lik 6 ayrı kupon oynadığını, kaybına rağmen takımına desteğini sürdüreceğini söyleyerek , "Hem takımın hem de ben kaybettim. Takıma gösterilecek tepkiye karşıyım" dedi.

TARAFTARLARIN GÖRÜNTÜLERİ

Haberin Devamı



Fenerbahçe maçlarından sonra cep telefonlarını kapatmak zorunda kaldıklarını söyleyen bir taraftar ise, "34 yaşıma geldim. Bu yaşta hala arkadaşlarım arasında bu takım yüzünden alay konusu oluyorum. Maç biter bitmez telefonlarımızı kapatıp günlerce açamıyoruz" dedi.

Galatasaray otobüsü, tesislere taraftarların bulunmadığı kapıdan giriş yaptı. Bazı taraftarlar ise takımlarına lehine slogan atarak desteklerini gösterdi.

YORUM YAZ