MENÜ

Son dakika! Galatasaray karıştı, Ömer Bayram formayı yere attı

Son dakika Galatasaray haberi...Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da taraftarlar, oyuna sonradan giren Babel'e tepki gösterdi. Ardından Ömer Bayram da eleştirilerden nasibini aldı. Deneyimli futbolcu rejenerasyon idmanını yarıda bırakarak formasını yere attı.

Son dakika! Galatasaray karıştı, Ömer Bayram formayı yere attı

Süper Lig'de Kasımpaşa ve Trabzon maçlarında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru elinde tutamayan ve son olarak da Alanyaspor'a sahasında 1-0 mağlup olan Galatasaray'da oyuna sonradan giren Hollandalı yıldız Ryan Babel'i Sarı-Kırmızılı taraftarlar yuhaladı.

Haberin Devamı

Babele tepki

Maçın ardından Galatasaray'ın kondisyon antrenörü Scott Piri, sonradan oyuna girenleri ter idmanı için sahaya çıkarınca Babel'i taraftar yine yuhaladı.

Babel de karşılık verdi

Taraftarın yine tepki vermesinin ardından Babel de taraftara dönüp onları alkışlayarak tepkisini gösterdi.

Son dakika Galatasaray karıştı, Ömer Bayram formayı yere attı

Ömer de nasibini aldı

Ömer Bayram da Galatasaray taraftarının tepkisini alan futbolculardan oldu. Alanyaspor maçında oyuna sonradan giren futbolcular rejenerasyon idmanına çıkarken Ömer'e de tepki büyüktü.

Formasını yere attı!

Taraftarın " Formayı çıkar" diye tezahürat yapması üzerine Ömer Bayram da idmanı yarıda bırakarak formasını çıkarıp yere attı ve taraftara dönerek! Eyvallah" dedi daha sonra da sahayı terk etti.

Haberin Devamı

Murat Akbaş

YORUM YAZ