MENÜ

Galatasaray Süper Lig'e döndü

Nou Camp'taki 0-0'lık maçın rövanşında Barcelona'ya 2-1 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda eden Galatasaray, rotayı yeniden Süper Lig'e çevirdi. Son 4 lig maçından 3 galibiyet çıkaran Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep'ten de 3 puanla dönerek milli araya moralli girmeyi hedefliyor.

Galatasaray Süper Lig'e döndü

Avrupa macerası sona eren Galatasaray, tekrar Süper Lig'e dönüş yapıyor... Nou Camp'ta 0-0 sona eren maçın rövanşında kendi sahasında Barcelona'yı ağırlayan Sarı-Kırmızılılar, öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybederek, Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti. Daha önce Türkiye Kupası'na da Denizlispor karşısında havlu atan Sarı-Kırmızılılar için artık tek hedef lig kaldı. Son 4 maçtan çıkardığı 3 galibiyetle ateş hattından uzaklaşan ve rahat bir nefes alan Aslan, bugün deplasmanda kozlarını paylaşacağı Gaziantep'i de mağlup ederek hem yeniden üst sıralara doğru tırmanışa geçmenin hem de milli araya moralli girmenin hesapları içinde.

Haberin Devamı

Gaziantep'te sıkıntı var

Ev sahibi Gaziantep için ise işler hiç de istendiği gibi gitmiyor. Erol Bulut'un takımı, ligde 6 haftadır galibiyet yüzü görmedi. Bu periyodu 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle geçen Kırmızı-Siyahlılar, orta sıralardan alt sıralara doğru geriledi. Üstelik milli aradan sonra da Gaziantep'i kritik sınavlar bekliyor. Kasımpaşa deplasmanı, sonrasında Trabzonspor ve Konyaspor maçları, Erol hocanın öğrencilerini bir hayli zorlayacak gibi görünüyor.

YORUM YAZ