MENÜ

Galatasaray son dakika transfer haberleri - 10 Ocak Çarşamba (GS transfer)

10 Ocak Çarşamba Galatasaray son dakika transfer haberleri. Bruma, Pogba, Niasse gibi isimler Galatasaray ile anılmaya başlandı. İşte güne damgasını vuran GAlatasaray transfer haberleri ve detayları...

Galatasaray son dakika transfer haberleri - 10 Ocak Çarşamba (GS transfer)

Galatasaray devre arası çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım ile bir çok isim anılmaya devam ediyor. Fanatik ve diğer gazetelerde yer alan Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik. İşte 10 Ocak Çarşamba Galatasaray son dakika transfer haberleri....

GALATASARAY'DA NIASSE BOMBASI

Galatasaray'ın Oumar Niasse için Everton’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol bek arayışların devam ederken, Fatih Terim’in raporu sonrası Sarı-Kırmızılılar’ın forvet takviyesi için de hazırlık yaptığı öğrenildi.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Cimbom’un Cenk Tosun transferi sonrası tamamen gözden çıkartılan Oumar Niasse için Everton’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.

Ancak İngiliz temsilcisinin kiralama fikrine sıcak bakmadığı ve 27 yaşındaki Senegalli oyuncuyu satmak istediği belirtildi.

GALATASARAY'DA POGBA İDDİASI

Florentin Pogba... Manchester United’ın yıldız orta sahası Paul Pogba’nın büyük kardeşi. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, defansa takviye arayan Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine gelen son isim oldu. Fransa’da St. Etienne forması giyen Gineli futbolcu, menacerler tarafından Galatasaray’a önerildi.

1.89 boyundaki Pogba, sol ayaklı oluşunun da avantajıyla, stoperin yanı sıra sol bek olarak da görev yapabiliyor. Fransız kulübüyle sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da, Galatasaray açısından bir avantaj olarak görülüyor. Hakkında maliyet araştırması yapılan Pogba’nın, uygun bir bedelle cim Bom’a gelme ihtimali ortaya çıkarsa, transfer kararı Fatih Terim’e bırakılacak.

Fatih hoca da, tecrübeli futbolcu hakkındaki raporu inceleyecek.

Metin Karabaş

İNGİLİZLER NDIAYE İÇİN GELİYORLAR

Premier Lig’de tutunma mücadelesi veren Stoke City, kurtarıcı olarak Galatasaray’ın yıldızını gözüne kestirdi. İngiliz kulübü, Badou Ndiaye’yi Cim Bom’dan koparmaya kararlı.

27 yaşındaki futbolcuyu, Osmanlıspor döneminden beri takip ettiği öğrenilen Stoke City, tüm şartları araştırdı ve menacerler aracılığıyla Ndiaye’ye teklif yolladı. Senegalli orta saha oyuncusunun 18 milyon Euro’luk çıkış maddesi bulunuyor. Yani Stoke, bu parayı Galatasaray’ın hesabına yatırması durumunda oyuncuyla anlaşma hakkına sahip.

Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye’yi devre arasında bırakmaya niyetli değil, ancak bu konuda yapılacak çok fazla hamle yok gibi görünüyor. İngilizler’in, Türkiye’ye temsilci göndererek Ndiaye konusunda görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre Senegalli yıldızla West Ham United'ın ardından Stoke City de ilgilenmeye başladı. BBC'nin muhabiri Matt Sandoz, twitter hesabından Stoke City'nin Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgilendiğini yazdı.

Badou Ndiaye, bu sezon Galatasaray formasıyla oynadığı 16 karşılaşmada 1 gol 2 asist yaparken 1 de kırmızı kart gördü.

BRUMA'DA SON DAKİKA

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da, sürpriz bir şekilde gündeme gelen Bruma için Almanya çıkarması yapılacak. Sarı-Kırmızılılar’ın sezon başında Leipzig’e 12.5 milyon Euro’ya sattığı, ancak Bundesliga’da ilk 11 istikrarı sağlayamayan Portekizli futbolcunun tekrar yuvaya döndürülmesi planlanıyor.

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’in de isteğiyle genç yeteneği sezon sonuna kadar kiralamayı hedefliyor. Bu doğrultuda Bruma’nın kulübü Leipzig’den randevu alındığı, ilk görüşmenin bu hafta sonuna kadar gerçekleşeceği öğrenildi. cim Bom’da hedef, Portekizli futbolcunun satın alma opsiyonunu da alabilmek.

Ancak Leipzig, Bruma’yı bir yatırım hamlesi olarak görüyor ve yüksek bonservis bedelliyle satmaya hazırlanıyor.

MAICON'UN BEDELİ 20 MİLYON EURO

Finansal olarak sıkıntılı bir süreçten geçen G.Saray'a üst üste transfer teklifleri geliyor. Maicon'u soran Inter'e 20 milyon euro fiyat çekildi. Ndiaye'yi isteyen Premier Lig temsilcisinden de benzer bir rakam talep edilecek.

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'ın defans oyuncusu Maicon için nabız yokladı.

Aslan, Inter'e 29 yaşındaki Brezilyalı stoper için 20 milyon euro fiyat çekti. Tıpkı G.Saray gibi finansal olarak sıkıntılı bir dönemden geçen Inter'in bu rakam üzerine şimdilik geri çekildiği ancak ilerleyen haftalarda yeniden girişimde bulunabileceği öğrenildi.

Ancak Brezilyalı stoper, Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Sambacı 7 milyon euroya Sao Paulo'dan alınmıştı.

İŞTE TERİM'İN İSTEDİĞİ SOL BEK: SANTON

Devre arasında Asamoah transferi zora girince Galatasaray'da transferde öncelik verilen bölge olan sol bek için yeni bir isim gündeme geldi.

İnter'in İtalyan milli futbolcusu Davide Santon'un teknik direktör Fatih Terim tarafından gündeme alındığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, yüksek bonservis bedeli vermemek amacıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolculara öncelikle baktığı öğrenilirken, bu nedenle Santon'la da ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Tecrübeli hocanın, 1.86'lık yıldızı defansın her bölgesinde oynayabilmesi nedeniyle istediği bildirildi.

G.SARAY'A RAKİP OLDU

1.86 boyundaki İtalyan futbolcu, sol bek, sağ bek, stoper dahil defansın her noktasında görev yapabiliyor. Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro ödeyerek transferi bitirmek istediği kaydedildi.

Bu arada Davide Santon, 2015 yılında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'ın İnter ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında Roberto Mancini'nin öğrencisi olarak sahaya çıkmıştı. Karşılaşmayı sarı-kırmızılı takım Sneijder'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Davide Santon kariyeri boyunca 225 maça çıkarken 2 gol atıp, 10 da asist yaptı. (Sabah)

UĞUR ÇİFÇİ'DEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Gençlerbirliği'nin sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi, büyük hedeflerinin bulunduğunu ancak şu an tek düşüncesinin düşme hattındaki takımını üst sıralara taşımak olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddialarının sorulması üzerine Uğur, "Bu konuları konuşmanın zamanı değil. Gençlerbirliği şu anda 14 puanda. Ben bu takımın oyuncusuyum. Kafamızı, her şeyimizi Gençlerbirliği'nin başarısına verirsek daha mantıklı olur. Geri kalan kısmet ama önceliğim Gençlerbirliği. Bize henüz gelen bir şey yok. Tek düşüncemiz Gençlerbirliği'nin başarısı ve üst sıralara nasıl çıkacağımız." diye konuştu.

GALATASARAY'A YENİ KALECİ GELİYOR

Yıllardır Muslera'nın varlığıyla kalesinde sorun yaşamayan Galatasaray, ondan sonra da kaleyi sağlam tutabilmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılara 3 file bekçisi teklif edildi! İşte detaylar...

Ara transfer döneminde sol bek ve ofansif kanat oyuncusu talep eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bir de yedek kaleci takviyesi planladığı ortaya çıktı. Yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle Cedric Carrasso ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da Terim yerli ve genç bir kalecinin alınmasını istedi. Özellikler yeni bir sol bek alınması konusunu her hamlenin önünde tutan Terim, bu takviyenin gerçekleşmesinin ardından ocak ayında listenin son sırasına yeni kaleci transferini ekledi.

Terim'in öncelikli kriteri, "Süper Lig tecrübesi bulunan ve milli takım havuzunda yer alan genç bir yerli kaleci" oldu. Bu hamle ile hem Taffarel, hem Muslera ile çalışacak genç eldivenin gelişmesini sağlamak isteyen Terim'in, gelecekte de kulübe hizmet edecek bir kaleci yetiştirmek istediği öğrenildi. Terim'in kriterlerine uyan 3 kaleci ön plana çıktı. İşte o isimler...

Kardemir Karabükspor'dan Çağlar Akbaba, Altınordu'dan Berke Özer, Manisaspor'dan Göktuğ Bakırbaş (Bonservisi Göztepe'de)Berke Özer'e yurt dışından da tekliflerin olması ve Altınordu'nun da, en az 4-5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor olması bu ismi gündem dışı bıraktı. Karabükspor Kulübü'nün içinde bulunduğu mali zorluklar nedeniyle Galatasaray'ın mütevazı bir bonservis bedeli ile Çağlar Akbaba'yı kadrosuna katabileceği öğrenildi.

22 yaşındaki Çağlar Akbaba, Türkiye U 19 Milli Takımının da kalesini korurken, teknik direktör Terim'in onayı halinde sol bek transferinin tamamlanmasıyla birlikte Karabükspor ile görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. (Hürriyet)



Haberin Devamı
YORUM YAZ