MENÜ

Galatasaray Odeabank'tan taraftara çağrı!

Galatasaray Odeabank, hafta sonu ligde Darüşşafaka ile evinde yapacağı maç öncesi taraftarlarına çağrı yaptı.

Galatasaray Odeabank'tan taraftara çağrı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup takımı Galatasaray Odeabank, hafta sonu ligde Darüşşafaka ile evinde yapacağı maç öncesi taraftarlarına çağrı yaptı.

Sarı-Kırmızılılar'ın açıklaması şöyle:

"Koçumuz Oktay Mahmuti, “Bundan sonraki her maç play-off’a giriş niteliğinde” sözleriyle gelecek maçların önemine vurgu yaparken şimdi sıra büyük Galatasaray taraftarında! Bizim takımın destekçisi olmak için haydi Sinan Erdem’e!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Basketbol ile 3 Şubat Cumartesi günü saat 17:00’de karşı karşıya gelecek. Bir sonraki maçı da evinde oynayacak olan Bizim Takım, 10 Şubat Cumartesi günü saat 20:15’te Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

3 Şubat Cumartesi günü saat 17:00’de oynanacak karşılaşmanın biletleri Biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00) ve Biletix Perakende Satış Noktaları'ndan temin edilebilecek. Maç günü bilet satışı Sinan Erdem Spor Salonu Biletix Gişesi’nden olacak.

Kombine satın alan taraftarlarımız kombine kartlarını 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında 09:00-17:00 saatlerinde Türk Telekom Stadyumu Kombine Ofisi’nden alabilecek. Kombine kartları 3 Şubat Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu Biletix Gişesi’nden temin edilebilecek. Kombine sahipleri, kartlarını kimlik ve referans numaralarını göstererek alabilirler. Öğrenci kombine kart sahiplerinin kimlik ve referans numarasının yanı sıra güncel öğrenci belgelerini ibraz etmeleri zorunludur."

Haberin Devamı
YORUM YAZ